Właściciel Trivor Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Wolisz małe, średnie czy duże psy? Masz jakąś/jakieś ulubione rasy? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 ja tam wcale nie lubie psów Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptuśśś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Średnie takie żeby na starość nie wisiały, a w miarę trzymały. Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Lubie psy. Ulubiona rasa Labrador retriever Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 NAJWAŻNIEJSZY JEST CHARAKTER XDDDDD Małe słodkie puchate które lubią jak się je głaszcze Pomysł na pytanie dnia: Jaki jest wasz ulubiony język? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Ja wolę duże pieski, ale mogła bym mieć piesia każdego rozmiaru Z dużych moje ulubione to: Border Collie, Doberman, Haski, Owczarek Niemiecki, Owczarek Podhalański, Owczarek Kaukaski, Dalmatyńczyk Aa z takich średnich piesków to: Akita, lagotto, Barbet, Lessi (owczarek szkocki), Labrador. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Duże golden retriever Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Duże psy, A mam właściwie Pitbulla American 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie lubię psów, wolę koty 🥰 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iGonnaHitYa Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zdjęcie mówi samo za siebie 😂 Duże i bardzo duże 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi