Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1. Twój nick: Nasralem ci do lufy 2. Nick oskarżonego: LAN CIECHOCINEK 2K2 3. IP/SID oskarżonego: MACIE gdzies 4. Data i czas zdarzenia: TERAZ DD2 5. Powód skargi: Nie wykonywanie Obowiązków Administratora, Nadużywanie Praw 6. Opis sytuacji: Jest typeczek co sie pali na fovie 0.1 bypasie gra m4 z guma kasuje kazdego pisze na u@ jak człowiek ze z typa sie dymi 0 reakcji po kilku akcjach napisałem czy wyjebią te kurwe jebaną po czym dostaje bana 30minut za Kulture. Smiech na sali szkoda ze sie tak nie kwapił do rozpisania tego typeczka tylko pozbycie się Osoby która zgłasza mu odjebańca Smiech na sali zacznijcie reagować na takie gowno bo gram tu kilka lat i odechciewa mi się widząc takich pajacy 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108241544-de_dust2-1629812640-1629814140.zip 1 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Adminów było trzech na serwerze. @ OroKoroner go oglądał. A kulturą to widzę nawet tu nie grzeszysz. Ostrzegałem Cię na czacie, nie dostosowałeś się, cytuje zgłoszenie na u@ "Czy ktoś zbanuje tą dziwkę?", więc nie dziw się, że poleciałeś. Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Co robił korner? Nikogo na spectcie nie było od 1 reporta. Daj mi logi jak uprzedzałeś mnie na czacie bo nie widziałem nic takiego widziałem jak pisali do Zapiekanki. A skarge składam na ciebie bo kwapisz sie na super UBT a masz wywalone jajaca jak wszyscy zresztą lepiej dać komuś bana 30 minut niz rozpisywać demko jakiegoś lebka A tu skara to ci checa 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 U nas na serwerze jest plugin na ukrycie admina na spekcie. Czasówkę z uprzedzeniem zaraz Ci dam, muszę hltv odpalić. 19:00 spójrz czat Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Wypowiem się - Dlaczego? byłem świadkiem zdarzenia. Więc tak, od paru rund niestosowanie przeklinał, obrażał graczy/a. Więc kolega dostał bana od @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , więc słuszny ban. Nasze Stanowisko jako "Admin" na spokojnie oglądaliśmy gracza i wiemy co mamy robić. To że ty uważasz że gracz był na fov 0.1 to nie wyklucza tego abyśmy zdecydowali czy jest czy nie. Więc na przyszłość pisz na U@, a nie obrażasz gracza a przede wszystkim mówisz to przez mikrofon. Ban za Kulture słuszny. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Not Found The requested URL was not found on this server. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi