Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: MaChinE**DiabliK******BIG Imię: Krzysztof Wiek (dokłada data): 1995.08.27 SID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:603607703 Znajomość AMXX*(1-10): 8,5/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-8h Opisz siebie: Witam nazywam się Krzysztof, interesuje się Siłownią, myślistwem oraz Informatyką. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, posiadałem 4 letnią rangę "UBT". Jestem osobą odpowiedzialną, pomocną oraz towarzysze osobą które potrzebują pomocy oraz towarzystwa. Chciałbym wesprzeć kolegów jak i całą administracje. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście, że tak... 4 lata UBT na innej sieci. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Kontakt: GG: 73901487 Steam: stary33 Forum: TS3: Strefaskilla.pl Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Sry, ale na chwilę obecną jesteś random. Steam 2k21 świeżo z taśmy produkcyjnej. Wypisujesz w podaniach, że masz wieloletnie doświadczenie, ale dowodów nie widać. Wklejaj sida, na którym faktycznie robiłeś karierę, bo tak równie dobrze możesz być archonkiem, co się na innym koncie próbuje usadowić z powrotem. Aktywny na forum i serwerach jesteś od 2 tyg. Zbyt dużo ogólników i niewiadomych z Twojej strony, więc jestem na nie. 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 @ UBT CS 1.6 Co sądzicie o kandydacie? Sam osobiście nie jestem przekonany, krótko z nami tu jest, mało znany + tydzień temu dostał dopiero admina i już podanie na UBT składa. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Minusy: 1. Prefix wskazuje, że chce UBT CSGO i 1.6, a w podaniu samo 1.6 - niezdecydowany chłopak. [ - ] 2. Treść podania biedna, przekolorowana i pełna błędów. [ - ] 3. Tragiczne umiejętności pisania - te wielkie litery w środku zdania przy "opisz siebie", te powtórzenia w "dlaczego ty"; matko boska. [ - ] 4. Nie wiem czy jest sens brać więcej osób, kiedy Fajczu rezygnuje bo jest Nas "za dużo". [ - ] 5. steam 2021 bez historii czy rn, z miejsca powinien być kosz. [ - ] Plusy: 6. Aktywność - jak to się przekłada na pracę UBT? Ciężko powiedzieć, bo na telefonie niczego nie zrobi. [ + ] 7. Doświadczenie - imo nie idzie go zweryfikować na ten moment. [ + ] Z buta odrzucić, szkoda trzymać. 5 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Steam z maja 2021 roku, nim zacząłeś grać na nowym nicku, to na przełomie końca czerwca/początku lipca grałeś u nas na innym nicku bez steama. Samo to się wyklucza z twoim "4 letnim doświadczeniem", po prostu nie ma żadnego potwierdzenia co do tego. Podanie mnie nie przekonuje, nie do końca poprawnie napisana kolorowanka. Jak już kolega wyżej wspomniał, jeden z naszych zrezygnował z powodu, twierdząc, że jest nas za dużo, a my natłoku obowiązków nie mamy. Jedyny plus w tym wszystkim to chęci i możliwość poświęcenia dużej ilości czasu, mimo to i tak jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi