Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nawiązując do powyższego tematu, chciałbym byście wprowadzili do regulaminu, absolutny zakaz oznaczania grupy użytkowników przez osoby, które nie posiadają rangi Admin forum i wyżej. Już z innego forum miałem nieprzyjemne doświadczenia, gdzie ludzie bez konkretnego powodu oznaczają całe grupy do durnych tematów i ten sam problem zaczyna pojawiać się tutaj. Są inne drogi do komunikacji dla tego typu "ogłoszeń". 5 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Popieram, bardzo by się przydała taka zasada do regulaminu, ponieważ takie oznaczanie z czasem zaczyna denerwować 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 W sumie propozycja jest ok, jestem za. ps. Ogólnie to sorki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Nie widzę problemu, aby to zostało wprowadzone. Takie coś może być naprawdę dosyć irytujące, jestem ciekaw co na to inni z Administracji. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Popieram. Użytkownicy powinni być oznaczani tylko w najważniejszych tematach, a nie w różnych pierdach. 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Podpisuję się pod tym. Można wrzucić punkt do regulaminu, niech tylko h@ da zielone światełko 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Oznaczenia na dobrą sprawę są faktycznie irytujące, szczególnie w tematach, które nas nie dotyczą/interesują. Oczywiście jestem za wprowadzeniem. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Września 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi