Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Lufa

Lufa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Nasralem ci do lufy
Admin banujący: eSX
Serwer: ODD2
Data zdarzenia: teraz
Opis sytuacji:Gram daje 2 tapy jeden w biegu drugi wcelowany i dostaje perma A i ta bania w biegu to totalny fart ta 1 jak na povie widziałem :D chciałem odrazu dac pestke w anrachie jakby awp stała a typ biegł w tamta strone łądując :D 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3222
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 

HLTV http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108252318-de_dust2-1629926280-1629927780.zip

POV: https://www33.zippyshare.com/v/Najldrj3/file.html

Jak to nie za gs'y które są w  povie (2) to rozpisuj :D

haha i ciagle mowa o tej głowie too logiczne dostałem info wchodza długa to w biegu wale pestke w anarchie siadło siadło fuks fuksem ( zawsze awp stoi wcelowana a ją chciałem zabić). Drugiego Odrazu zobaczyłem wiec poszedł flik i pestka :D Ziomek ty mi mowisz o moich umiejętnościach coś xD Zobacz jak gram obejrzyj każde demko :D Jesli chcesz robicie vara to wam daje a nie bedziesz rozpisywał kurwa trigera nawet jezeli bym grał to na fovie 0.1 i miał wyjebane w to :d A tam są normalne głowy xDDDD dałem demko ziomkowi który od ponad 6lat rozpisuje demka i oprocz farta na długiej nic nie ma dziwnego, A skoro tak oceniasz moje umiejętności nie wiem czy wiesz ale jak biegnie z deaglem i strzelisz przy zatrzymaniu to kula czasem leci sobie gdzie chce tam siadła głowa a celownik był obok prawda. wejdz na losowy serwer zrob rolke ducka krok i strzel z deagla.... Pierdolenie o szopenie strzały obok modelu xDDDD pokaż mi ssa jak mam celownik i siada głowa przy x5 zomie  2 cymbałów do rozpisywania demek z jastrzebia :PPPPPP 1 akcja banicja  sprawdz wszystkie demka z mojej gry i sobie zobacz a nie po 1 akcji Odsyłasz ludzi z permem Amatorze miesiąc przerwy? tobie ewidentnie przydał by sie rok :D opis demka 1:1 jak kolega wyżej na tsie sie dogadywaliście jak udupić?  Klauny.... Dla mnie to jest totalny żart co tu sie teraz odpierdala :d Zapłaci 100zł i bedzie robił co chce... @ Trivor

Co wy za demko rozpisujecie ? Poodajecie podobne czasy a są kompletnie różne akcje xDDDD Ten pisze ze głowa a strzelam obok a na demku biegne po ct z kosą i nie zabijam nikogo przez 50 sekund xDDDDD @ eSX

@ Depresja

Edytowane przez Lufa
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

w związku, że dostałem bana od UBT chce o profesjonalne podejście do sprawy, Bez żadnego kolesiostwa. @ Trivor Chciałbym żebyś również rzucił okiem z powodu tego ze gram 2 lata na sieci <3

• Ha ha 1
  • Użytkownik

demka: https://megawrzuta.pl/download/c7a55cb08534af4f3e46628d0d947f87.html

nas01
3:26 fajnie, tak obok głowy b+

lufa
16:44 trigger w dodatku w biegu XD b+

nas1
20:57 znów triger, widać tu idealnie różnicę pomiędzy tapem triggera, a jego reakcją chwilę później, jak strzela on już w martwy model b+

nas12
0:47 imo też trigger b+/-
5:00 a tu twój rzeczywisty pokaz umiejętności, dojechałeś na gsach, więc żeby nie było podejrzeń to na chwilę wyłączyłeś i już nie siada żadna głowa XD to takie tylko do porównania
8:05 przeciwnik na bramie B, tam ewentualnie mogło wejść, sekundę później na zielonych strzelasz w ogóle obok modelu b+
9:08 no i tu złożyłeś swój podpis pod banem, nawet komentować nie trzeba XD b+

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

nas01

(od Siebie) 2:26 Wychylenie niby normalne, jednak ten strzał mi się nie podoba bardzo, bardziej pod b+

3:26 ładny "szejk" b+

(od Siebie) 4:44 Tutaj to się uśmiałem, druga najlepsza akcja b+

lufa

16:44 b+/- 

nas1

20:57 Mam wrażenie, że celownik leci za głową przy pierwszym fragu b+

nas12

0:47 Taki triggerek z opóźnioną reakcją b+/-

8:05 b+

9:08 Najlepsza akcja b+

Nie wiem, Ty myślisz, że Twoje sety są niewykrywalne? Widać je gołym okiem, nie grałem miesiąc czasu i wczoraj wszedłem na serwer pierwszy raz i od razu wpadłeś mi w oko xD Skończ gadki z "kolesiostwem" (zapewne takie będzie), ale dowody mówią same za Siebie, nie ma tu o czym dyskutować.

Do bana, jeszcze jeden członek ekipy potwierdzi taki werdykt i można zamykać temat ;)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Widzę płacz to zamykam z buta. 

• Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]