Torfowisko Torf Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie codziennie, przynajmniej po jednej godzinie na dzień ale gdy sytuacja będzie tego wymagać mogę siedzieć nawet pięć godzin lub więcej. Oczywiście gdy tylko będę miał na to możliwość. 4. Co chciałbyś zmienić: Na pewno byłbym za zmianą optymalizacji forum pod względem uruchamiania go ponieważ nie raz trzeba czekać nawet 30 sekund aby wszystko odpaliło się tak jak należy. Poza tym nie widzę jakiś większych wad które wymagały by jakichkolwiek zmian. Jestem osobą dość kreatywną i myślę ze jak wpadnę na jakiś dość ciekawy pomysł to na pewno przedstawię go użytkownikom oraz administracji. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na pewno w utrzymaniu dobrego komfortu jaki panuje na forum oraz pomoc użytkownikom gdy będą jej tylko potrzebować. Aktualnie jest trzech moderatorów z których dwóch ma urlop, więc myślę że dodatkowe ręce do pracy na pewno się przydadzą. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę ze gdybym dostał się na to stanowisko to na pewno pomógł bym administracji oraz odciążył ich trochę od niektórych obowiązków. Dużo czasu spędzam przed komputerem więc aktywność nie powinna mi sprawiać większych problemów. Jestem miły, spokojny, cierpliwy, bardzo ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Staram się pomagać innym użytkownikom gdy tylko mogę bądź umiem. Myślę ze jestem znaną tu osobą i kojarzy mnie tu na pewno wiele osób, między innymi z redakcji lub z Chatboxa. Obowiązki swoje staram się wykonywać sumiennie oraz bezbłędnie (wiadomo każdy może czasami popełnić błąd). Myślę ze gdybym dostał się na to stanowisko uczynił bym wszystko co potrafię aby wszystkim użytkownikom żyło się dobrze na naszej sieci. 7. Staż na forum: Rejestracja 27 styczeń 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie ale myślę ze prędzej czy później uda mi się dostać na to stanowisko. Kiedyś w końcu musi być ten pierwszy raz Wymagania: Minimalnie 18 lat - 10 dni online - jest to do nadrobienia Minimalnie 300 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność + Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + Pozdrawiam To1rw Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez To1rw Literówka Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Pomimo że sie za dużo nie udzielam w ostatnim czasie to i tak codziennie przeglądam forum. Na moje powinieneś sie zajać swoim działem i tam wprowadzić jakieś zmiany zeby wzbudzić w ludziach zaufanie do swej osoby, i wtedy spróbować swoich sił w rekrutacji na wyższą range. Myślę, że widzę w tym momencie innych kandydatów na stanowisko moderatora. Na ten moment jestem na nie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Po pierwsze to ciekawi mnie fakt jak zniknął Twój warn, bo nie widzę żadnego tematu odnośnie tego, a miałem Cię na liście. Idąc dalej, masz rangę redaktora na której jakoś się nie wyróżniasz.. Q&A, Pod Ostrzałem, Zagadki - wszystko to STOI i nikt się tym nie zajmuje, może czas najwyższy coś z tym zrobić? Rozumiem, że może macie jedynie rozpisane pytanie dnia, żart i fakt.. ale ludzie warto czasami wyjść przed szereg i zrobić coś co nie jest na Tobie wymuszone jakąś rozpiską obowiązków, bo to także jest część redakcji. O optymalizacji forum wie każdy i ładowanie w większości zamula tabelka, a Twoim jedynym argumentem dlaczego mieliby Cię przyjąć jest fakt, że 2 moderatorów jest na urlopie. Gdzie wilq powinien on wygasnąć tydzień temu, a ja w ciągu tygodnia również wracam (pomimo tego, że i tak udzielam się normalnie nawet w okresie urlopu). Twoją rozpoznawalność ciężko ocenić, chyba żebym brał pod uwagę Twoje wstawianie emotikonów na sb - to faktycznie jesteś z tego znany. Podanie jako tako błędów nie ma, jedynie słaba interpunkcja. Ja osobiście tak samo jak @ GENERAL ALADEEN widzę innych kandydatów na to stanowisko. 6 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam, więc tak, zacznijmy od plusów; Wiek u ciebie nie zdaje się być minusem no bo wydajesz się być dojrzały + Brak ostrzeżeń na forum warny miałeś ale je odrobiłeś wiec jak najbardziej na + Nie widziałem z tobą problemów na naszej sieci + Podanie estetyczne+ Z kolei minusy widzę następujące Doświadczenia nie masz więc niestety minus - 10 dni online - Nie wiem czy można to uznać jako minus bo jak każdy wie forum nie działa do końca poprawnie pod względem naliczania aktywności. Jak dla mnie słaba interpunkcja w podaniu - Ja osobiście pomimo tego ze z obecnym składem moderatorów świetnie dajemy sobie radę po mimo urlopów przychylam się nad daniem ci szansy. Dlaczego ponieważ ja też zaczynałem od podobnej aktywności i podobnych wymaganiach dlatego też myślę Ze można dać ci szansę na okresie testowym. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Podanie nawet okej, za to masz + -Byłeś na urlopie jak się nie mylę i redakcja była trochę zaniedbana -Powinieneś się skupić teraz na swoich obowiązkach z redakcją a nie pisać podanie na moderatora. -Tak jak @ fluxx wspomniał nie wyróżniasz się jakoś +Chęci +/- Wiek Okres próbny/ Bardziej na Nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Na nie Wymagania są po to, aby je spełniać, ty ich niestety nie spełniasz. Polecam zająć się obecną rolą redaktora, bo słabo to wygląda. "Znajomość ortografii i zasad pisowni +" interpunkcja leży Szczerze? To totalnie nie jestem co do ciebie przekonany i tak jak niektórzy tu wspomnieli, widzę lepszych kandydatów na to stanowisko. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Minęło 20 dni od wymarzonego redaktora, co zrobiłeś do tej pory aby wykazać się na forum? Dosłownie nic. Nie wiem na jakiej podstawie persona wyżej uważa, że jesteś dojrzały, skoro do tej pory ubolewasz wraz z kolegami akcje na tsie sprzed miesiąca. Nie, nie jesteś w żadnym stopniu dojrzały. Jeśli tak naprawdę chciałeś zostać moderatorem, dlaczego nie pomagałeś w żadnym stopniu obecnej ekipie w zgłaszaniu treści które łamią regulamin. Twoja praca jako redaktor to poświęcenie minuty ctrl+c/v i gotowe. W ogóle twoja kandydatura mnie nie przekonuje. Pozdrawiam, stanowczo na nie! 14 godzin temu, To1rw napisał: Jestem osobą dość kreatywną Nie, nie jesteś 6 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie, nie, nie. Dziwię się, że pełnisz tu jakąkolwiek funkcję. Jesteś za młody, niedojrzały, a Twój wiek tylko to potwierdza. Chcesz dużo, a mało robisz, działy w redakcji leżą, nie ma niczego nowego i ciekawego, a ponoć kreatywny jesteś. Wszystko jest takie jakie było + zostało to zaniedbane. Jedyne co chciałbyś zmienić to optymalizację na forum - powodzenia, bo byś nie mógł nic w tej kwestii nic zrobić, a każdy o tym wie Prócz tego nic sobą nie reprezentujesz i byś tylko świecił rangą i wklepywał warny. Nie licząc Twojego spamienia na SB to Cię w ogóle nie widać Na nie 5 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jestem na NIE Myślę że jak będziesz opiekunem i pokażesz swoje doświadczenie, czy kreatywność to na pewno może się coś zmieni. + Chęci +Aktywność ------------------------------------------- -Brak doświadczenia -Wiek -Podanie takie sobie Pozdrawiam 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Administracja wyższa przegłosowała na nie. Napisz podanie w przyszłej rekrutacji Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi