Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 1. Twój nick: @ K4SA 2. Nick oskarżonego: Gerber 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: Wczoraj około 22 5. Powód skargi: Wprowadzanie niefajnej atmosfery na serwer, nieznajomość regulaminu podczas gdy gracz ma rangę administratora. + Podczas gdy go zbanowałem za łamanie regulaminu wyrzucił wszystkich z serwera 6. Opis sytuacji: Gracz się wypowiada, pruje do ludzi itp a nie zna regulaminu serwera. Wprowadza niefajną atmosferę na serwer. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadkowie - @ ProBroDziku @ chmiel112 @ maniek90 @ ioytpl 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Oczywiście potwierdzam to wszystko, przez niego był reset mapy i 1 mapa była więcej niż godzinę napewno a na JB to trochę nudno te same atrakcje na mapie. Jestem za degradem dla niego. Sam się przyznał, że przeczytał regulamin tylko żeby go przeczytać, czyli bez zrozumienia. #GerberDoDegrada 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chmiel112 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Potwierdzam to co jest tu napisane. Równiez jestem Za Degradem za to co zrobił. #GerberDoDegrada 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jaram Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie ma dowodów w postaci demka albo ss wiec no świadkowie mogą być skorumpowani 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi