Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Shamponeiro_! 2. Nick oskarżonego: @ kajaq 3. IP/SID oskarżonego: Macie 4. Data i czas zdarzenia: Aktualna 5. Powód skargi: Wyrzucanie bez powodu. 6. Opis sytuacji: Nagrywalem demko, staty na + Leciały sobie kille z konsoli na początku rundy i po pewnym czasie kick z powodem "afk". 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www99.zippyshare.com/v/uwVuhlyH/file.html - demko się kończy jak tylko kick poleciał nie chcę mi się z hltv wyciągać, ale jak będzie trzeba wyciągne. Nie wiem na czym bazowałeś swoją decyzje, ale zjebałeś. @ shinga Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez SHAMPON tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak, wyrzuciłem Cię, bo myślałem że najzwyczajniej w świecie Cię zbugowało i zabija Cię co rundę - mój błąd, przepraszam. Następnym razem jak kogoś nagrywasz, to wejdź po prostu na specta i nie będzie problemu (serwer nie był pełen, więc żaden admin by Cię nie wyrzucił za AFK). PS. Nie byłem od początku Twojego nagrywania i nie byłem po prostu tego świadomy. Pozdrawiam, Piotrek. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez kajaq Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 8 minut temu, kajaq napisał: Tak, wyrzuciłem Cię, bo myślałem że najzwyczajniej w świecie Cię zbugowało i zabija Cię co rundę - mój błąd, przepraszam. Następnym razem jak kogoś nagrywasz, to wejdź po prostu na specta i nie będzie problemu (serwer nie był pełen, więc żaden admin by Cię nie wyrzucił za AFK). PS. Nie byłem od początku Twojego nagrywania i nie byłem po prostu tego świadomy. Pozdrawiam, Piotrek. Nie mogę siedzieć na spekt, bo po 180s mnie wyrzuci + musiałbym pilnować ile jest ludzi na serwerze. Już wystarczy, że wczoraj błaszczyk mnie z kickował raptem chwilę po wejściu na spekta Do zamknięcia. tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi