Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Imię: Krzysztof Wiek: 26 lat Kontakt: Forum: MaChinE**DiabliK******BIG GG: 73901487 Steam: stary33 Twój nick na serwerze: MaChinE**DiabliK******BIG Ile czasu spędzasz na TS3: 8h do 10h. Twoje doświadczenie z TS3: Uważam za bardzo dobre. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Miałem kiedyś swojego Ts3, ale zrezygnowałem z niego ponieważ brak chęci. Ale na szczęście się to zmieniło. Natomiast jako że mam doświadczenie na to stanowisko to chciałbym spróbować a przede wszystkim pomóc kolegą. "Każda pomoc się przyda" Edytowane 3 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Września 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @ Admin TeamSpeak ? PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Września 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Przyjmuję pomimo braku odpowiedzi zarówno ze strony użytkowników forum jak i samej Administracji TS3 z powodu braku personelu na okres próbny! Plusy, które widzę ze swojej strony to wiek, w mojej opinii do główna zaleta i fundament posiadania głowy na karku . Uważam, że w żadnym przypadku nie będzie tu problemów z komunikacją i zrozumieniem siebie nawzajem, a to tylko okres próbny. Z @ MaChinE**DiabliK******BIG została już przeprowadzona rozmowa rekrutacyjna + odbył pozytywnie egzamin sprawdzający na Admina TS3. @ Admin TeamSpeak Zgodnie z channel "→ Obowiązki" proszę o dostosowanie się do poniższego: § Pomaga niższej randze, Edytowane 4 Września 2021 przez PUB70 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Września 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi