Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - mono

monogotbanned

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: mono
Nick admina banującego: MrBlake ( @ MrBlake )
Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm
Czas oraz data bana: 09-04-21 14:22
Serwer na którym dostałeś bana: MIR/CACHE
Link do Sourcemebansa z twoim ban: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:197679944&advType=steamid
Link do twojego profilu steam: steamcommunity.com/id/monohack
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: #Valve_Reject_Banned_From_Server

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):

Grałem sobie na serwerze bo wkońcu ustapił problem po ostatnim unpermie bo miałem problem z wejściem przez 2 dni od unperma. To jest mój 3 permban za cheaty na StrefieSkill'a w ciągu 2 tygodni :D

Po kliknięciu w podkreślony napis wyświetli wam się filmik do 2 akcji, które pokażą że wallhack'a nie mam. nagrywane jest shadowplay'em na którym nic nie  da się ukryć  YOUTUBE

EDIT DO ODPOWIEDZI BANUJACEGO: widać, przez zbugowane pluginy jak sie kończy runda i takze jak klikniesz w informacje serwerowe to pokazuje ci ludzi ktorzy sa na serwie, a jak jestes na spekcie i nie ma cie w tabie a w informacjach jestes to znaczy ze kogos sprawdzasz, a wiedzialem ze to ja bo tylko ja zabijalem XDD

BUZIACZKI MONO :*

nanno-laugh.gif

Edytowane przez monogotbanned
  • Użytkownik

Dałem Ci bana za dziwne strzały i za podejrzany timing, który nie wydawał mi się do końca czysty. Jak sam dobrze wiesz bo zwróciłeś mi na to uwagę poprzez czat głosowy (co swoją drogą jest sus bo nie masz mnie ani w znajomych ani nikt Ci nie powiedział) obserwowałem Cię na sm_ukryj przez kilka rund i po tych dziwnych strzałach i timingach stwierdziłem, że wolę zaryzykować i dać Ci bana niż martwić się, że na serwerze gra odpał. 

@ 71.  Niepotrzebne złośliwości szczególnie, że jesteś przedstawicielem ubt a nie klubu komediowego. 

• WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]