Użytkownik GrAnTeSsO Opublikowano 5 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 WITAM Otóż mam problem i to w sumie od poczatku gry w cs. Nie działają mi żadne komendy a o /rs nie wspomne. Na innym serwerze tez mialem problem ale w koncu z niewyjasnionych przyczyn ustapil i dzialala mi komenda /sklepsms. Jeżeli ktoś gra na only dd2 cs 1.6 tutaj to być moze spotkał sie z tym iż pisalem kilkanascie razy ta komende i w zaden sposob nie zadzialala.Mam win 7 i cs 1.6 HD z cssetti pobrany. Piszac wczoraj z trivorem zasugerował by usunac plik crx cos tam, i usunalem, wszedlem na cs, pojawilo sie info ze tego pliku nie ma i ze moga wystapic problemy, wszedlem na serwer, wpisywalem komende sklepsms, nadal to samo... juz nie mam zadnych pomysłów co moglbym zrobić. Jakieś porady ? Jeżeli ich brak to może ktoś mi powiedzieć jaka tresc sms i numer zeby kupic svipa na 90 dni na only dd2? wysle kod trivorowi, no bo menu jak pisalem,nie dziala mi... zadna komenda w sumie.Jeżeli pisze w złym dziale, prosze o przeniesienie. A juz mam dosc czekania az ktos mi odpowie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 A jak używasz komend z radia w grze (z/x/c) to normalnie Ci to działa? Słyszysz radio i po lewej na ekranie wyswietla sie menu? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi