Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nie wyświetla mi sie menu kupna vipa

GrAnTeSsO

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

WITAM

Otóż mam problem i to w sumie od poczatku gry w cs. Nie działają mi żadne komendy a o /rs nie wspomne. Na innym serwerze tez mialem problem ale w koncu z niewyjasnionych przyczyn ustapil i dzialala mi komenda /sklepsms. Jeżeli ktoś gra na only dd2 cs 1.6 tutaj to być moze spotkał sie z tym iż pisalem kilkanascie razy ta komende i w zaden sposob nie zadzialala.Mam win 7 i cs 1.6 HD z cssetti pobrany. Piszac wczoraj z trivorem zasugerował by usunac plik crx cos tam, i usunalem, wszedlem na cs, pojawilo sie info ze tego pliku nie ma i ze moga wystapic problemy, wszedlem na serwer, wpisywalem komende sklepsms, nadal to samo... juz nie mam zadnych pomysłów co moglbym zrobić. Jakieś porady ? Jeżeli ich brak to może ktoś mi powiedzieć jaka tresc sms i numer zeby kupic svipa na 90 dni na only dd2? wysle kod trivorowi, no bo menu jak pisalem,nie dziala mi... zadna komenda w sumie.Jeżeli pisze w złym dziale, prosze o przeniesienie. A juz mam dosc czekania az ktos mi odpowie :(

• Użytkownik

A jak używasz komend z radia w grze (z/x/c) to normalnie Ci to działa? Słyszysz radio i po lewej na ekranie wyswietla sie menu?

• Właściciel
Właściciel

rozwiazany.png

• 6 miesięcy temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]