Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Co myślicie o nowym stylu? Lepiej Wam się podoba nowy styl od poprzedniego? 3 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nowy styl jest lepszy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nowy styl lepszy. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Ze starym stylem spędziłem zaledwie 1 dzień, lecz nowy styl bardzo ładny i moim zdaniem jest ładniejszy, ale to może wynikać, ze codziennie z nim teraz pracuję. Edytowane 7 Września 2021 przez ^Apple^ 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 stary styl lepszy 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 7 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ja to dalej stosuje stary styl, lepiej się podoba. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Moim zdaniem nowy lepszy i mi osobiście bardziej siada 😁 2 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 7 Września 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 nowy przyjemniejszy dla oka 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ładny jest ale wydaje mi się że poprzedni był bardziej dopracowany. 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 7 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Myślę że o wiele ładniejszy jest "Nowy Styl" niż poprzedni -Teraz nowy styl na forum chodzi bardzo dobrze, brak lagów, brak ścin. -Duży + 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Teraz, MaChinE**DiabliK******BIG napisał: Myślę że o wiele ładniejszy jest "Nowy Styl" niż poprzedni -Teraz nowy styl na forum chodzi bardzo dobrze, brak lagów, brak ścin. -Duży + Ja, Jo popieram 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zaless Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nowy fajnie wygląda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 7 Września 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Moim zdaniem nowy styl wygrywa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Oba są fajne, ale ten mi bardziej podchodzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nowy styl jest na pewno przyjemniejszy dla oka, a jakiekolwiek występujące błędy to tylko kwestia czasu, aby je zniwelować.. Poprzedni styl nie był od razu bez wad, wszystko wychodzi w trakcie. Dla mnie nowy styl jest lepszy. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 8 Września 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 spoko wygląda ten nowy styl Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi