LEGENDA Anox Opublikowano 7 Września 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: - Kolorystyka: Niebieskie koło, taki niebieski jak na moim tle w profilu Rozmiar: Tak aby pasowało na avatar Napisy: - Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Chciałbym aby mój avatar wyglądał podobnie jak na załączonym gifie poniżej. Chciałbym również aby zostało zdjęcie takie jakie mam aktualnie (również podam poniżej) Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Pewka że tak Wynagrodzenie: Jeśli będzie ładna praca, nawet postaram się sypnąć groszem Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Mam nadzieje że odpowiada @ Anox 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Może się spodoba. // banner @ Anox Edytowane 8 Września 2021 przez marcinek;^^ 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Września 2021 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 22 godziny temu, DJ GOD (OF ALL) napisał: Mam nadzieje że odpowiada @ Anox troszkę większe to koło jak by było - Bardziej mi się to podoba 7 godzin temu, marcinek;^^ napisał: Może się spodoba. tutaj to samo Ale chłopaki, jak byście zrobili to większe koło to zobaczymy + A spróbujcie z kolorem czerwonym jeszcze Dodatkowo bardzo bym chciał zmienić kolor napisu Anox w banerze na czerwony @ DJ GOD (OF ALL) ;) : z tym tłem ale Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 @ Anox Done, jeśli chodzi o sygnaturę to może konkrety? Tło kolor rozmiar itd 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Września 2021 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi