Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Witaj @ Trivor , słyszałem że już się bawiłeś z tymi fleshami, ale to nadal nie działa. Fajnie by było jak byś skrócił ten czas Fleshy. Spróbuj wgrać inny plugin. (jak będziesz chciał to dam ci linka). Druga sprawa podobno miały działać komendy /misje i /topmisje. ( komenda /misje nie działa a komenda /topmisje działa ale tebela jest pusta) Edytowane 8 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 to daj linka, ale raczej ci to nic nie da Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, Trivor napisał: to daj linka, ale raczej ci to nic nie da https://cs-kopytko.pl/index.php?/topic/11954-anty-no-smoke/ --> Plugin nie pozwala wejść graczom z podmienionymi plikami smoke dzięki czemu nie mogą oni korzystać takich dodatków jak no smoke (brak dymu przy granacie dymnym, to na pewno będzie przydatne). A z Fleshem- Poczytałem też troche, próbowałeś @ Trivor do amxx.cfg dopisać amx_fb_czas "XXX" z czego XXX to czas ile trzymać ma flash (powinno to działać ) Edytowane 8 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Skracanie czasu wplynie negatywnie na rozgrywke, wszyscy sa przyzwyczajeni do okreslonego czasu ich dzialania. Rzucasz, wybucha, wchodzisz. 1-2 sek skrocenie sprawi, ze rzucisz, wybuchnie, wejdziesz, a typ juz bedzie widzial. To co obserwujecie na serwerze czyli ciagly flash to nie jest jeden flash to jest kilka flashow. Jezeli idzie rash na dluga i TT rzuca fb to wszyscy z TT, ktorzy to widzieli maja ukrytego flesha. Jezeli oni rzuca sobie pod nogi (lub ct rzuci fb) ale sie odwroca to i tak beda mieli pelne mleko. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Carbonaraa Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Moim zdaniem nie ma sensu dodawać pluginu z tymi fleszami i no smoke ponieważ to nic nie da, a to jednak łatwo wyłapać kto strzela przez smoke lub flesze, a wgranie pluginu to jest następna rzecz obciążająca na serwerze /maszynce. Jednak patrzyłbym pod względem wydajnościowym bo nawalić pluginami serwer to nic ciężkiego . Edytowane 8 Września 2021 przez Carbonaraa 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 W tej kwestii tak jak moi przedmówcy wyżej pisali nie ma co grzebać i zostawiłbym to tak jak jest teraz czyli standardzik 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 13:45, MaChinE**DiabliK******BIG napisał: https://cs-kopytko.pl/index.php?/topic/11954-anty-no-smoke/ --> Plugin nie pozwala wejść graczom z podmienionymi plikami smoke dzięki czemu nie mogą oni korzystać takich dodatków jak no smoke (brak dymu przy granacie dymnym, to na pewno będzie przydatne). A z Fleshem- Poczytałem też troche, próbowałeś @ Trivor do amxx.cfg dopisać amx_fb_czas "XXX" z czego XXX to czas ile trzymać ma flash (powinno to działać ) Zeby uzyc taki cvar to pierw musi byc plugin obsługujący anx_fb_czas. Co mi da wpisanie tego skoro i tak serwer tego nie zaczyta xd Rownie dobrze moglbym wpisac amx_zjedz_kebaba 55 - tak samo by zadzialalo czyli w ogole a anty no smoke byl, skoro teraz nie ma to cos z nim nie gralo 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) @ Trivor Możesz ten temat już zamknąć. Edytowane 10 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi