Właściciel Trivor Opublikowano 8 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jakiego producenta telefonów uważacie za najlepszego? Od jakiego macie aktualnie swój smartfon?(samsung, xiaomi, huawei, sony itp.) 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Xiaomi mam i działa całkiem spoko. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Od prawie 2 lat używałem Huaweia i nie powiem nie narzekałem na niego, ale niestety spadł z dużej wysokości w pracy i nie opłacało się go już robić. Od Maja tego roku mam Samsunga Galaxy J3 Star i póki co złego słowa na niego nie powiem. Nie zacina się wszystko działa płynnie także polecam Edytowane 8 Września 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Ja zawsze lubiłem samsunga, ale, że mi się troszkę rozj*bał a nie stać mnie na nowego to muszę korzystać z starego LG. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Samsung - posiadam tą markę już ponad 7 lat. Edytowane 9 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jedynie Samsungi od kilku lat, obecnie Samsung Galaxy S20+ 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Nokia najlepsza, ale niestety mam huaweia bo nie stać mnie na nokie sadge #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Samsung 💕 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 9 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Od 3 lat używam huawei mate 20 lite, lecz od marca przerzucam się na xiaomi 10 T. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik benqu Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Od 4 lat HUAWEI, nie narzekam Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Huawei, Samsung i iPhone 💔💔 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 9 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Najlepiej za każdym razem to mi działał w sumie tylko Samsung którego mogę polecić . Nie polecam Xiaomi które teraz używam i Huawei tym bardziej Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Samsung Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Samsung telefon jaki posiadam to: Samsung Galaxy J4+ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Xiaomi jest spoko , mam i nie narzekam Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi