Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Nick: Depresja Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun UBT CS 1.6 i UBT CS:GO Powód rezygnacji: Bardziej opisane na forumowej grupie gdzie Dusia wszystko zobaczy. W skrócie to brak chęci, zero przyjemności z oglądania demek i ciężka komunikacja. Widzimy się na SB, na serwerze niekoniecznie PS Idę się palić jak będzie mi się nudzić i będę pykał w ETSka i MMy w goła, jak chętni to pewu Edytowane 9 Września 2021 przez Depresja 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 A...Ale tak nagle? Nie można tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Jedyne co tu teraz pasuje Ps. nie chce nikogo urazić. Edytowane 9 Września 2021 przez FunnyPanda 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 9 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Powodzenia Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 No 3maj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 9 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Powodzonka. „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 9 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Powodzenia 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 zdradaa Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi