Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - MaChinE**DiabliK******BIG

DiaBliK

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: MaChinE**DiabliK******BI
Imię: Krzysztof
Wiek (dokłada data): 1995.08.27
SID: STEAM_0:1:603607703
Znajomość AMXX*(1-10): 8-10

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Więc tak, przez to że od 7:00 do 16:00 jestem w pracy, to mnie nie ma. Ala jak już przyjdę o 16:30, to jestem już dostępny na forum.  Przez weekend to jestem aktywny 24h, ale czasami kilka godzin mnie nie ma, sprawy prywatne. Więc przez tydzień od 16:30 do 6:00 jestem aktywny na forum, czyli około (14 godzin).

Opisz siebie: Więc tak, jestem osobą spokojną, miłą, pomocną oraz w miarę ogarniętym człowiekiem. Mam na imię Krzysztof, pochodzę z Krakowa. Interesuję się siłownią oraz myślistwem, lubię popykać w gierki. Obecnie chodzę do pracy i jestem osobą z poczuciem humoru. :P 

Dlaczego akurat Ty?: Zauważyłem że dwie osoby zrezygnowały z tej posady, więc myślę że kolejna osoba przyda się na to stanowisko. Chciałbym spróbować zostać na tej posadzie UBT, przez to że jestem często aktywny na forum to przekłada się na reputacje forum. Ponieważ Jako że mam admina na Only DD2 to zauważyłem że gracze jak dostaną Screeny to nawet od jednego dnia do dwóch dni muszą czekać na UB. Zmartwiło mnie to, że po przez Screeny które zajmą około 5 minut żeby sprawdzić czy gracz jest czysty to nie wiele trzeba a i tak muszą czekać. Myślę że będę na dobrym stanowisku i nie jedna osoba będzie zadowolona.

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak miałem i to pierwszy raz.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Uważam że 7/10. Mimo że nie nie jestem osobą która wszystko wie, to każdego dnia zawsze można się nauczyć czegoś nowego. 

Kontakt: GG: 73901487             Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561199167481135                 Forum: MaChinE**DiabliK******BI                Ts3: ts.strefaskilla.pl

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
Mały błąd w daty urodzin, złą liczbę w pisałem.
  • Lubię to! 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Zasłużony

"Mimo że nie nie jestem osobą która wszystko wie, to każdego dnia zawsze można się nauczyć czegoś nowego." - Święte słowa i bardzo ładnie żeś to napisał ;)

Myślę, że można dać szansę i zobaczyć jak sobie poradzisz na tym stanowisku. Na forum jesteś aktywny często proponujesz jakieś nowe rzeczy lub chcesz coś zmienić nie koniecznie zawsze się to udaje, ale liczą się same chęci. O serwerze nie wspominam, bo kiedy się nie wbije to na nim jesteś także ode mnie małe tak.

Powodzenia ;)

• Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

Na nie

Sory, ale coś mi tu śmierdzi i wygląda jak byś leciał na kolorki xD

Pierwsza rzecz to wiek - Podanie na admina TSa. Napisałeś, że masz 26 lat, tutaj wpisałeś 1985 rok, czyli 36 lat. Możliwe, że literówka - nie powinna się zdarzyć, ale to najmniejszy problem.

Kolejna rzecz to kolorki. Zbyt szybko na rangi się dostajesz, nie jesteś tu nawet miesiąc, a masz admina DD2, admina TSa i admina DC. Jeszcze na UBT się pchasz?
18 sierpień admin DD2 - 28 sierpnia przyjęta skarga https://strefaskilla.pl/temat/33743-skarga-machine/
25 sierpień podanie UBT - odrzucone
3 wrzesień admin TSa
6 wrzesień admin DC
10 wrzesień - kolejne podanie na UBT

Nie za szybko?

Prócz chęciami i to, że masz trochę czasu to niczego ciekawego nie oferujesz. Nawet chęci nie masz, po prostu piszesz podanie, bo są braki. Myślę, że gdyby nie urlop, który wziął esx to lepiej by to funkcjonowało, kryzys się czasem zdarza, ale to nie powód żeby od razu brać każdego chętnego na tą rangę. (wnioskuję to na podstawie podania, które napisałeś)

"gracze jak dostaną Screeny to nawet od jednego dnia do dwóch dni muszą czekać na UB" Nie, tak nigdy nie było, że ktoś czeka z SSami do dwóch dni ;)24h to max.

PS
Jak "look" się dostał to może też się dostaniesz, bo lecenie na kolorki to nic złego tutaj xD 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Premium

Na Tak!

+wiek

+ Staż w cs

Zawsze wam się ktoś przyda, jeśli ma chęci do pomocy, to czemu nie :) 

• Dzięki 1

+doświadczenie

+wiek

+chęć pomocy 

Ogarnięty gościu 

Na 100% da z siebie wszystko na tym stanowisku już trochę go znam. Dlatego  same pozytywy widzę, zatem i ja jestem na wraz z przychyleniem na okres próbny 14 dni jeśli przejdziesz test.  Podanie trochę za mało rozwinięte, widać że masz doświadczenie. Jeden z UBT zrezygnował to miejsce wolne jest.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

+wiek

+często jego widzę na forum

+chęć pomocy

na tak (przynajmniej na okres próbny)

• Dzięki 1
  • Torfowisko

+aktywny chłop, stara się wszędzie go pełno można z nim posiedzieć pośmiać się, pożartować, nie bierze wszystkiego na poważnie.

+Doświadczenie 

+chęć pomocy 

Z racji tego ze zrobiło się wolne miejsce w UBT przychylam się za daniem ci szansy, myślę ze nadajesz się na to stanowisko.

Pozdrawiam To1rw 

strefa.png

• Dzięki 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Pierwsze co mnie odrzuca to liczba kolorków. Jak wspomniał @ DepresjaHook.hack bardzo szybko zdobywasz te rangi, według mnie za szybko wyrywasz się na kolejną.

W dniu 10.09.2021 o 01:31, MaChinE**DiabliK******BIG napisał:

Ponieważ Jako że mam admina na Only DD2 to zauważyłem że gracze jak dostaną Screeny to nawet od jednego dnia do dwóch dni muszą czekać na UB.

Tu już kłamstwo w żywe oczy, NIKT nie czekał z SSami nawet 20h, wszystkie były załatwiane tego samego dnia. Nie wiem skąd taki "wniosek", wystarczy wejść w dział i zobaczyć, że tak nie jest. Mimo mojego urlopu i rezygnacji depresji, nie zauważyłem jakiegoś znacznego przestoju.

Od czasu ostatniego podania, nie zrobiłeś nic, co zmieniłoby moje zdanie na temat twojego podania. Większa aktywność na forum i udzielanie się w dziale DD2 bardziej mi odpowiadają do opiekuna DD2, niż UBT.

Cały czas jestem na nie, dla mnie żeby mieć szanse powinieneś się udzielać w dziale odwołań, żeby potwierdzić twoje doświadczenie(nie zapominam o poprzednim podaniu).

@ Dusia w bardzo prosty sposób. Należy banować graczy i ich rozpisywać, zamiast dawać im SSy, które w 2021 nie mają najmniejszego sensu.

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

Jesteś adminem na 3 różnych serwerach to już jest dużo pracy. Co prawda jesteś aktywny, ale to będzie w moim odczuciu już za dużo.

Druga sprawa 

W dniu 10.09.2021 o 01:31, MaChinE**DiabliK******BIG napisał:

Ponieważ Jako że mam admina na Only DD2 to zauważyłem że gracze jak dostaną Screeny to nawet od jednego dnia do dwóch dni muszą czekać na UB. Zmartwiło mnie to, że po przez Screeny które zajmą około 5 minut żeby sprawdzić czy gracz jest czysty to nie wiele trzeba a i tak muszą czekać.

Wydźwięk jest taki jakby tak się działo na porządku dziennym, gdzie taka sytuacja wydarzyła się dosłownie raz przez splot różnych wydarzeń. Argument jest inwalidą.

Na chwilę obecną jestem na nie, wakacje się skończyły to też będzie mniej roboty. Osobiście na chwile obecną uważam, że taka ekipa nam starczy.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Junior Admin
Junior Admin

@ 71. Jeszcze Tyy jako jedyny z UBT się nie wypowiedziałeś 

I tak nawiasem @ eSX jak miałby się kolega w dziale odwołań wypowiadać, jeżeli byłyby jakieś odwolania od osób które nie on zbanował? Jets przecież zakaz wypowiadania się osoba nii związanym z danym temat, więc musiał by chodzić i pytać się o zgodę na wypowiedź Was lub administrację 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

Ogólnie, to jestem nagatywnie nastawione, ale przez wzgląd głównie na pierwsze podanie, w którym wypunktowałem co i jak. 
Teraz trochę się poprawiło - kolorawanka została ograniczona, kandydat jasno zaznaczył jakiego chce UBT, a miejsce się zluzowało przez rezygnację depresji.  Nie jestem pewien czy byłbym w stanie się nie spinać z kandydatem i pracować z nim bezproblemowo, patrzą na wypowiedzi u góry to chyba nie tylko moje zdanie. Na 3 członków (w chwili pisania podania 4) aż 3/2 (zależy czy liczymy depresję) jest na NIE, więc tutaj trzeba spojrzeć na sprawę jako grupa, a nie jednostka. Personalnie tak długo jak robisz swoją robotę, tak długo nie mam do Ciebie większych problemów i nawet byłbym skory się zgodzić na jakiś okres testowy (po przeskoczeniu progu testowych demek oczywiście). Dużym problemem jest fakt, że nie grywam na DD2 tyle ile bym chciał i nie widzę jak pracujesz, a tutaj również pojawiły się mieszane uczucia co to Twojej osoby (chociaż nie licząc tego wpisu nade mną, to były raczej pozytywne); imo za wcześnie.
Dałbym Ci neutral, ale u Nas na forum chyba taka nie widnieje, wiec skieruję się ku NIE - jednak nie jest to takie duże i negatywne odrzucenie, jak w pierwszym podaniu, gdzie nie wiedziałem na co patrzę. Popraw swoją opinię wśród obecnych UBT i próbuj, albo zostań na adminie i zapierdzielaj aby inni nie mieli się do czego przyczepić. To są twoje dwie przepustki na rangę.
Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Junior Admin
Junior Admin

Zastosuj się do rad kolegów z UBT i spróbuj za jakiś czas znów złożyć podanie

• Dzięki 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]