Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Piekło Kolorystyka: czerwony-pomarańczowy-żółty Rozmiar: 400x400px Napisy: MaChiNe, Diablik Format (png, jpg, gif): w gif Dodatkowe informacje: jak byś mógł to zrób tak że DiabliK jest główny a machine napisać pod nazwą Diablik tylko małą czcionką. Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: +Rep Edytowane 10 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jak wstanę to coś spróbuję ogarnąć @ MaChinE**DiabliK******BIG Jakość nie dam rady poprawić, jest to wina programu. Jeśli chodzi o dodanie "Machine" to totalnie nie mam pomysłu na to jak to zrobić + moim zdaniem nie będzie to wyglądało tak dobrze #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) 10 godzin temu, DJ GOD (OF ALL) napisał: Jak wstanę to coś spróbuję ogarnąć @ MaChinE**DiabliK******BIG Spróbuj jeszcze tam dodać pod nazwą diablik "Machine" Oraz żeby to było bardziej takie żywe i lepsza jakość W takim razie, Niech będzie sam Diablik ale zmień inne grafiti Edytowane 10 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @ MaChinE**DiabliK******BIG 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Temat można zamknąć, Dzięki Wielkie 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi