Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - bunios

bunios Official

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: bunios
Nick admina banującego: p1xel
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: 10/09/21 09:05:54
Serwer na którym dostałeś bana: AWP
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No więc tak wasz najlepszy nabytek w Administracji o Nicku : P1xel postanowił oglądać mnie dwa dni pod rząd dając mi w sumie dwa bany, jest przekonany na 10000% , że jestem jak to stwierdził jednym wielkim cheaterem ponieważ widział jak gram a przede wszystkim mam " nowe " konto. Nie ma się co tutaj więcej wywodzić ponieważ gram jak gram każdy ma jakieś swoje plejsy itp. Mam nadzieję, że w ubt posiadacie doświadczone osoby które po zobaczeniu demka czy kilku demek gdzie grałem na serwerze podpowie Administratorowi który mnie zbanował jak rozpoznać czitera od kogoś kto jednak coś potrafi. Bo p1xel konto to nie wszystko, nie każdy kto coś strzela na " nowym " koncie jest odpalony.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=bunios&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/buniosofficial/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!

Data nadania bana: 10/09/21 09:05:54
Długość bana 0 minut
Admin: p1xel ^^

Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!.

Edit#1 : Link do Sourcebansa jest z dziś ponieważ wczoraj wam bany nie działały a dziś łowca cziterów wszedł i nawet sam poprosiłem żeby mnie zbanował bo jest przekonany, że moje odwolanie jak to powiedział jest do Wyjebania ponieważ nie podałem linku do SB.

SS: https://prnt.sc/1rspuca

Edit#2 : Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z  @ UBT CS:GO ,  @ Opiekun UBT CS:GO wpadł zamknąć temat gdyż @ P1xel^^ jak widać nie jest w stanie w 24h rozpisać demka stu procentowego czitera. Z góry dziękuję

Edytowane przez bunios Official
  • Super 2
  • Ha ha 1

12333.gif

• Użytkownik∙

a więc tak po pierwsze wyciek rozmów z pv: https://imgur.com/a/BRb1qih 

po drugie po co wchodzisz drugi raz na serwer bo perm banie (logiczne, że dostaniesz drugiego)

po trzecie demko mogę rozpisać bez problemu

po czwarte winny się tłumaczy skoro 2 dni temu dostałeś bana to czemu odwołanie widzimy dopiero teraz?

po piąte zamiast płakać, wyzywć mnie, i całą serwerownie co mam udokumentowane ss'ami powyżej mógłbyś poświęcić ten czas na swoją obronę i udowodnienie mi jakim słabym adminem jestem :)

po szóste skoro byłeś czysty ubt cię odbanuje i będziesz sobie grał do bólu nie rozumiem twojego płakania i oburzenia

po siódme do momentu rozpatrzenia odwołania oświadczam, że bede cie banował cały czas

• Ha ha 2
  • Użytkownik

No to rozpisz demko z tego co wiem 24h, poczekam.

Mówisz o płaczu i oburzeniu czy wyzywaniu cie ? No to taki lekki z ciebie hipokryta mordo, bo jak ktoś wyraził swoje zdanie w kwestii Twojego bycia Opiekunem też się na pw prułeś. Rozpisz demko sam obejrzę :)

PS: Wydaję mi się, że obecnie co napisałeś wyżej jest zbędne, poskarżyć ssem mogłeś się komuś na PW ewentualnie w poście z rospiską demek.

Edytowane przez bunios Official
  • Super 2
  • Ha ha 1

12333.gif

• Użytkownik∙

Ten link z sourcebana, który podałeś nie jest odpowiednim linkiem :) bana dostałeś 1 raz 3 dni temu 

• Użytkownik
2 minuty temu, P1xel^^ napisał:

Ten link z sourcebana, który podałeś nie jest odpowiednim linkiem :) bana dostałeś 1 raz 3 dni temu 

SB wam nie działało dlatego inne bany tam nie widnieją, czytaj ze zrozumieniem to co jest napisane :)

• Ha ha 1

12333.gif

• Użytkownik∙

jako że bans odmawia posłuszeństwa, daje UB bo demka i tak nie znajdziemy, skoro nikt nie wie o której bana dostał/nadał.

• Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odbanowany.png

• Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]