Użytkownik Dycha Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam, w czwartek na Halloween siedziałem sobie w domu i nudziłem się, więc zabrałem kartkę oraz kredki i zacząłem rysować ... Jak na 19 stoletniego chłopaka to myślę, że fajnie mi wyszedł. RYSUNEK JEST MOJEGO AUTORSTWA! ŻADNE Z INTERNETU ORAZ Z INNYCH FORUM.https://www37.zippyshare.com/v/oiOBLseh/file.html 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Uaa nicee ;o Z glowy rysowales czy przerysowales Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie no fajne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi