LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1. Twój Nick: LAN CIECHOCINEK 2K2 2. Nick oskarżonego: @ kabU. 3. Czas zdarzenia: dzisiaj, około 21 4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:156840240 5. Powód skargi: Wyjebongo w przestrzeganie regulaminu na serwerze. 6. Opis sytuacji: Gracze notorycznie się klepią w wieży, na zasugerowanie adminowi, żeby to ogarnął, dostałem odpowiedź, żebym sam się za to wziął. Z tego co wiem to ubt ma nie za bardzo się wtrącać w życie serwera, jeśli jest inny admin. Oczywiście moja sugestia została zlana, nic się nie zmieniło. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2109152055-surf_ski_2-1631732100-1631733540.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdg3545 Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Masz range oraz uprawnienia na serwerze. Istnieje cos takiego jak "u@". Jesli nikt nie zglasza mi w zaden sposob lamania regulaminu nie bede siedzial i doszukiwal sie lamania regulaminu gdzie i tak gra malo osob. A na twoje polecenia nie bede reagowal, obrosles w piorka chyba jesli myslisz ze bedziesz mowil ludzia co maja robic. Pierwszego razu wchodzisz, banujesz czlowieka za kulture za pierwszym razem gdzie istnieje cos takiego jak "gag". Panie kolego, zacznij od siebie a pozniej lataj z jezorem i pisz skargi Pierwszy i ostatni raz odnosze sie do skargi do mojej osoby. Jestes jedyna osoba ktora owa skarge pisze bo wykazywales brak kultury i szczypie Cie d00pka. Z fartem. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 42 minuty temu, kabU. napisał: Jestes jedyna osoba ktora owa skarge pisze bo wykazywales brak kultury i szczypie Cie d00pka. Bardziej bym powiedział, że jestem jedyną, która nie ma tego w dupie. Zresztą nie rozumiem co tu chciałeś przekazać, gdzie wykazałem brak kultury, bo na serwerze mało co piszę w ogóle. 44 minuty temu, kabU. napisał: Istnieje cos takiego jak "u@". Jesli nikt nie zglasza mi w zaden sposob lamania regulaminu nie bede siedzial i doszukiwal sie lamania regulaminu gdzie i tak gra malo osob. Jasne, gra mało osób, to jest fakt. To może po prostu wywalić z regulaminu punkt o wieży skoro nikt go nie przestrzega? Jeśli ktoś na aimbocie czy sh będzie latał to też taki argument dasz? 48 minut temu, kabU. napisał: Pierwszego razu wchodzisz, banujesz czlowieka za kulture za pierwszym razem gdzie istnieje cos takiego jak "gag". Panie kolego, zacznij od siebie a pozniej lataj z jezorem i pisz skargi A admin na serwerze sobie gada z innym graczem i nawet nie upomni, bo NIKT MU NA U@ NIE NAPISAŁ. Tak nawiasem mówiąc to na początku ignorowałem rzucanie kurwami przez mikrofon, to nie był jeden raz. Godzinę temu, kabU. napisał: A na twoje polecenia nie bede reagowal, obrosles w piorka chyba jesli myslisz ze bedziesz mowil ludzia co maja robic. Na to, to po prostu mam brak słów. Mimo, że rozmowa na hltv się nie nagrała to jestem w stanie udowodnić co pisałem. Na pewno nie były to polecenia Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Witam. Oglądałem demko i po części każdy z Was ma rację. Natomiast jeśli notorycznie jest łamany regulamin jeśli chodzi o wieże, to może rzeczywiście można zaproponować zmianę w regulaminie, aby uniknąć banowania kilku osób, bo wtedy serwer będzie pusty, a nie o to chyba nam tutaj chodzi. Ale fakt jest faktem, regulamin nie był przestrzegany. Skargę przyjmuję z upomnieniem słownym dla admina. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi