Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Wolicie energetyki czy kawę? A może macie jakieś inne sposoby na rozbudzenie się? 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 16 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jak chodzę do szkoły to Monsterek,Black,Tiger A w wakacje jak pracuje to kawka musi być obowiązkowo. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Raczej kawusia, ale czasem wypiję energetyka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Nie potrzebuje niczego żeby się rozbudzić. Bardziej cos na sen XD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bnana Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Tylko kawka wchodzi w grę 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 16 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Oczywiście, że wolę kawę, chociaż mi nie pomaga. Energetyki też się piło xd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 7 minut temu, OroKoroner napisał: Od poniedziałku do piątku Kawa. W weekendy kiedyś wpadało coś mocniejszego - głupie narkotyki (teraz stwierdziłem, że to była głupota) = wszystko dzięki mojej kochanej żonie, która ma termin 16 października narodzin naszej córki za co bardzo jej dziękuję 🤗❤ Temat znam wiem byku o co kaman także no. Również mam takie samo zdanie na ten temat. Największa głupota jaką kiedykolwiek w życiu zrobiłem . Obecnie nie ważne czy to w tygodniu czy w weekend codziennie kawa i tylko kawa. Czasami siądzie jakiś energetyk, ale odkąd nie pracuje już w Poysdorfie ( Austria ), to przeważnie tylko kawka z mleczkiem 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 16 Września 2021 420 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 To co kolega u góry, nie potrzebuje nic żeby się rozbudzić ale za to na sen to coś mi trzeba :D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Od czasu do czasu kawa, czasem jakiś RedBull też wleci :D, ale staram się tego dużo nie pić, bo też mi nie wolno Ja np. żeby bardziej się rozbudzić gram w piłkę/biegam [oczywiście jak mi się chce] xd 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Energole lepsze. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Ciężko mi wytrzymać w pracy bez energola, pije po 3 na dzień 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Kawusia to życie. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 17 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 redbull 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi