Zasłużony Apple Opublikowano 18 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Coś z jabłkiem lub symbolem apple Kolorystyka: pełna swoboda Rozmiar: 400x400 Napisy: Apple Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Jak będzie podobać się Tobie to i mi Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: Reputacja [ewentualnie zagwarantowanie gorącej, nieprzespanej nocy ] "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) @ ^Apple^ teraz powinno być git. Edytowane 19 Września 2021 przez marcinek;^^ 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) @ marcinek;^^ Japier* cuuuuuuudoooo, na pw dam ci adres mój to zapraszam na gorącą nockę uno problemo niby za dużo waży :? "1 plik był większy niż maksymalny rozmiar pliku 501,76kb i został pominięty" @ DJ GOD (OF ALL) ;) twoje tez jest git, wiem co zrobię, będę co jakiś czas wymieniał zdjęcia hahah @ marcinek;^^ tak jest teraz gicik, dziękuję wam obu Edytowane 19 Września 2021 przez ^Apple^ "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 @ ^Apple^ 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi