Użytkownik zajacgod Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Witam, nie wiem czy tylko mnie to spotyka ale tylko na tym serwerze mój choke skacze czasem od 20 aż do 90, rate ustawia mi na 100000, czy ktoś już sie spotkał z wysokim choke na dd2? Jeśli tak i jest pomocny, będe wdzięczny za zostawienie tu czegoś po sobie a jeśli to tylko i wyłacznie moj problem sorki za zawracanie gitary Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Mam tak samo. Stąd ciągłe płacze o lagi/klatki ze strony adminów Dodam, że tylko tutaj na serwerze mam coś takiego. Na innych serwerach mam stałe wartości "0". Tak samo w globalu. Wejdę tutaj na ODD2 i skoki nie raz do 80-90%. Myślałem na początku, że to przez to, że używam WI-FI, ale podciągnąłem do PC kabel od routera i tylko zmniejszyło mi to ping i sprawiło, że jest on stabilniejszy, ale skaczący Choke pozostał. Edytowane 19 Września 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 zmienilem plugin na interp rate sprawdzic od nexty mapy Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 19 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) 24 minuty temu, Trivor napisał: zmienilem plugin na interp rate sprawdzic od nexty mapy Cały czas skoki, czasem utrzyma 0-10 a nieraz nawet na glupim respie skok do 80... Już nie raz słyszałem to od ludzi, że skacze dlatego napisałem, tak jak kolega wyżej pisze. Można kombinować rate ale zero rezultatu, właśnie obskoczyłem około 10 róznych serwerów i tylko u was problem @edit skoczyłem na cod i surf do was i choke sztywno na 0 Edytowane 19 Września 2021 przez zajacgod Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 teraz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 19 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Hmm.. dziwne nadal są skoki do 40 ale nie zauwazyłem nic powyżej.. rozumiem gdyby to był błąd po mojej stronie i na kilku serwerach bym tak miał ale wszędzie 0 nie wiem co jest grane. @edit jest mniej skoków, ale nadal występują Edytowane 19 Września 2021 przez zajacgod Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Jest już lepiej niż przedtem. Pojedyncze skoki do 40 i nie występują one często przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 19 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Tak jest lepiej, ale nadal występują i wtedy najczęściej sie ginie i nie ukrywajmy jest to denerwujące całkiem inaczej wygląda ta płynność gry co sprawia że na innych serwerach gra się przyjemniej. Ten temat jest tylko i wyłącznie dlatego, że serwer dd2 ma ogromny potencjał a jednak dużo osób wychodzi w trakcie i ma niesmak. Ciekaw jestem w czym tkwi problem, bo mało się znam. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Odblokowałem jedną funkcję. Ustawcie sobie rate 100000 (100k) Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 19 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 U mnie problem ustał, choke 0. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 no i git, jak ktos bedzie plakal o lagi to niech sobie rate 100k takie ustawia. Steamom automatycznie takie bedzie ustawiac, nsom 25k, jak ns marudzi to niech sobie zmieni. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi