Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Chcecie mieć kiedyś lub już macie jakiś tatuaż? jak tak to jaki i czy ma dla Was jakieś większe znaczenie/przekaz czy po prostu bo jest fajny/ładny? 4 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 20 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Smoka na ręce 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Natalka<3 Opublikowano 20 Września 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Chciałabym takiego pięknego węża na plecach bo poprostu pięknie wygląda A tak to bym chciała małego diabełka kolo ucha żeby zawsze mi przypominał o byciu dobrą 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Generalnie od jakiegoś czasu marzy mi się podobny tatuaż, oczywiście na lewym ręku. W przyszłości zrobię coś podobnego. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Napisz "PAIN" na palcach HA! HA! HA! (w stylu jokera) na zewnętrznej stronie dłoni Uśmiechniętą buźkę zmieniającą się w smutną w połowie na wewnętrznym zgięciu łokcia Na kostce środkowego palca kontur delfina Przy końcu środkowego palca emotkę zrobioną ze znaków ^ * ) 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Typowy robol na produkcji Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Nie. Jeżeli musiałbym zrobić tatuaż,to by wyglądał tak 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Taki chce 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Ja nie mam, ale w przyszłości sobie jakiś mały zrobię, tylko się zastanawiam jaki wzór 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 20 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Projekt się tworzy na całe plecy, napis Memento Mori i anioł śmierci z klepsydrą. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 W sumie to mam lewe przedramię z obu stron wytatuowane i jest to w sumie połowa drogi do rękawa. Znaczenie oczywiście ma, jednak jest to raczej sprawa prywatna Tutaj wewnętrzna część - "Respect the past, create the future" Na zewnętrznej części znajduje się jeszcze oczko, pióro i róża wiatru. + symbol znaku wodnika nad kostką. 1 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Aktualnie nie posiadam, ale już nie długo będą robił szczerbatka na szyji 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Września 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi