Użytkownik WhoASK Opublikowano 21 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Nick z CS: Kto Pytal!? Admin banujący: Kula I LoVe WeeD Serwer: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 11 WRZESNIA ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (cs_max) Data zdarzenia: 18.09.2021 chyba Opis sytuacji: po prostu dał mi bana nawet ss nie dostałem Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1557 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Już wyjaśniam dlaczego po x2. Mianowicie minęło 24h to fakt ale odwołałem pierwszy raz zaraz po tym jak dostałem bana tylko że w złym miejscu bo wiadomo nowy na forum ale mimo wszystko odwołanie było na czas to że w złym miejscu zobaczyłem koło 19 w poniedziałek a ban był w sobotę o 15:40 coś dodatkowo pracowałem do 18 więc wcześniej nie mogłem a w niedzielę też mnie nie było w domu więc sami rozumiecie sytuację. Kupiłem też premkę i vipa nie po to żeby grać na cheatch wiadomo. No i sądząc po moich statach na każdej mapie raczej nic nie wskazywało na cheaty więc myślę, że może było to przez pomyłkę. Pozwolenie na kolejne odwołanie mam od admina @ eSX Sorrki za problemy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 21 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Pozwoliłem na wstawienie odwołania, poproszę o rozpiskę @ Kulka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kulka Opublikowano 22 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) @ WhoASK sprecyzuj swojego bana w tym linku ten niestety nie pokazuje mi kiedy on byl wiec albo ostrzezenie dla mnie i nic wiecej tylko ub moj blad nie moge znalezc bana z jakiej mapy to bylo jestem konsekwentny wiec przyjme konsekwencje na klate bo jednak po fakcie byl ten temat odwolania i przelecialo ;/ ewentualnie prosze o jakies pomocne info dotyczace tego hltv to chetnie sam ogladne i rozpisze Edytowane 22 Września 2021 przez Kulka Odnośnik do komentarza
Użytkownik WhoASK Opublikowano 22 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 to chyba cs_max było nwm jak sie nazywa ale chyba tak, taka mała z hostami. a ban był w sobotę 15:44 czy jakoś tak, więcej nie pomogę bo się na tym nie znam zwyczajnie kiedyś byłem niedzielnym graczem i tak wrociłem do cs a wiadomo CoD najlepszy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kulka Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ok wroce dzis z pracy to ogarne to demko pewnie przyznam moj blad. Na ta chwile nie mam dostepu do lapka 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Minęło zdecydowanie ponad 24h. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi