Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Czego się boisz? Co wywołuję u Ciebie lęk i dlaczego? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Trzy sytuacje? Ja ledwo jedna próbuje sobie przypomnieć, co Ty od nas oczekujesz Nie miałem takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Niczego Edytowane 4 Listopada 2018 przez amazing Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) @Ar0n Too pytanie juz bylo :V (85 pyt dnia) Taka z drobnostek too Pająki xdd nwm jaakies ohydne są nie fajne squubancee jooban..je @amazing @hk. @Manieczek!^^ Pyytaanie zoostalo zmienionee xdd Edytowane 4 Listopada 2018 przez Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 nie miałem takich sytuacji Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Nowe pytanie All! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 kiedy kontrolka hamulca ręcznego się świeci bo w każdej chwili może mi zabraknąć płynu hamulcowego Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ja się boje bardzo wracać po ciemku do domu bo zawsze mam wrażenie ,że ktoś mnie śledzi i wgl Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niczego się nie boję. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jedyne czego się boje to tego, że koleżka nie okaże się koleżką i tego, że w danej sytuacji nie będę mógł pomóc bliskim, tego najbardziej się obawiam. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi