Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Twój nick: DepresjaHook.hack Nick oskarżonego: @ MaChinE**DiabliK******BIG Powód skargi: - Opis sytuacji: Nieznajomość regulaminu. "Przyjmujemy tylko i wyłącznie SS'y spakowane w paczkę .rar lub .zip" Data i godzina zdarzenia: Godzina temu Miejsce zdarzenia: Firum Dowody: Coś od siebie: - 1 4 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 27 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Aaa rozumiem, i dlatego napisałeś skargę? (nie mogę) Nie mam nic do powiedzenia. Edytowane 27 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Gratuluję tylko podejścia, jak nie samodzielny werdykt co do "GSJotów" (nie trafnie oczywiście) to teraz naginanie regulaminu i dawanie UB za SSy z imgura Masz regulamin przedstawiony - stosuj się do niego, nie jest napisany na pokaz. Masz napisane jasno "Przyjmujemy tylko i wyłącznie SS'y spakowane w paczkę .rar lub .zip". Ciekawe jak sprawdziłeś kody CRC, rozmiar obrazu i numery kompresji, UBT idealny Jesteś świeżakiem w tej roli na forum, a Twoje podejście nie jest zbyt dojrzałe 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Pierwszy raz widzę gdy UBT daje UB na podstawie ssow z imgura. Tak to jest gdy przyjmuje się niekompetentne osoby na stanowisko. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi