Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Nick: ProBroDziku Z jakiej rangi rezygnujesz?: Strażnik JB 1.6 Powód rezygnacji: Problemy z laptopem (co chwilowe wyłączanie ekranu bez powodu, jedynie gdy nacisnę taki jeden przycisk to się włącza), ciężko jednak w tym 1 technikum logistycznym (dużo nauki), problemy z składką, jeszcze taki chyba najmniejszy problem, ale fajna dziewczyna powiedziała że pomyśli nad związkiem (wciąż nie mogę znaleźć dziewczyny ;c ) i mam coraz mniej czasu dla siebie pod kątem laptopa. Ostatni chyba najważniejszy powód tak na koniec, kończą mi się chęci na wchodzenie na JB znudził mi się już ten tryb. Dałbym minusa pod pod powodem, ale wole napisać dlaczego. 1 3 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 27 Września 2021 420 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Napisz pw to ci podam numer do takiej jednej 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @ Dusia flagi Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi