Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Chciałbym zaproponować jakieś pucharki złoty/srebny/brązowy za TOP 3 wpisów na SB. Ładnie to wygląda i wyróżnia się. Pucharki/Medale czy cokolwiek, coś co by wyróżniało TOP 3 osoby piszące na SB. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 a po co to Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Puchary, medale czy inne gwiazdki wyglądają okropnie, takie coś jest po prostu niedopuszczalne na tak duzym forum. Minimalizm i dobre wyczucie smaku to podstawa. Nie 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Jestem na nie, myślę że nie jest to potrzebne a zarazem nie jesteśmy dziećmi żeby mieć jakieś tam puchary.. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi