Użytkownik 510masari Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) 1. Imię: Karol O. 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Pracuję w biurze w godzinach 7-15 więc na pewno w ciągu pracy zajrzę na forum, po pracy oczywiście mam czas oraz weekendy. 4. Co chciałbyś zmienić: Profesjonalizm oraz kulturę (nie mówię tutaj o żartach oraz robieniu beki to nie będzie brane pod uwagę) trzeba patrzeć obiektywnie. 5. W czym chciałbyś pomóc: W spójności forum, aby panował spokój, profesjonalizm i żeby obyło się bez zbędnych kłótni z wulgaryzmami, bo jak wiadomo na sieci jest sporo dzieci. 6. Dlaczego akurat ty: Mam duże doświadczenie w moderowaniu, posiadałem swoją sieć, swoje serwery cs 1.6, mc oraz ts3 i umiem zarządzać jak należy. Myślę, że jestem lubiany na forum, staram się pomagać użytkownikom, piszę różne poradniki, ciekawostki oraz zawsze służę pomocą. Nie lubię braku profesjonalizmu z nutką wywyższania się- od razu delikwenta temperuję (chyba, że ma rację to przyznaję się do popełnionego błędu i żyję w zgodzie ) 7. Staż na forum: Proszę zobaczyć:) 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Jasne, że tak wspomniałem o tym w punkcie 6. 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Wpłacę składkę ugadam z Właścicielem - proszę o kontakt PW jeśli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. PS: W przyszłości będę starał się o awans lub złożę inne podania. Gdyż stwierdziłem, że spędzę z wami dużo czasu i patrzę na to forum przyszłościowo. Edytowane 4 Listopada 2018 przez karam cziterów 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jestem na tak, bez żadnych przeszkód: +Kulturalny +Pomocny +wiek +Brak jakichkolwiek konfliktów +ładnie napisane podanko +Dojrzały Powodzonka 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 W sumie na tak +Wiek +Dużo siedzi na forum,aktywny wszystko w tym temacie. +Staż wystarczy ,czego tu więcej. +Jak wpłaci składkę bd dobrze zamiast reklam, będzie hajs na reklamę jakiegoś serwera pewnie. +Jak chłopak ma czas ,a nie chce go zmarnować to po co mu w tym przeszkadzać. Bardzo proszę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na tak wiek+ staż+ składka+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 na tak +wiek +skladka +kultura +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niestety, ale Nie, - Mały staż - Aktywność słaba - Daj się bardziej poznać ludziom 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Sorki Ale nie. - Zaledwo 8 dni na forum i już ranga? - Aktywność Taka +/- + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 jaa jestem na razie naa niee ;( alee następnym razem powinien byc giit -staz (najwiekszy minuss ;/ ) -/+ aktywnosc -jeest juu 2 Modelatorow czatu w miare ogaarniajaa +podanie +wiek +chec pomocy napisal jak jakis gangster "Karol O." xddd Kaloll 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Na Nie - staż - aktywność - 2 moderatorów chatu wystarczy na ten moment, + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Na Nie -staż -aktywność - 2 moderatorów chatu wystarczy Edytowane 5 Listopada 2018 przez Jo![N]t 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Na nie -staż -aktywność +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 + Wiek+/- Podanie- Staż- Aktywność- Mało znany - W podaniach nie ma opcji "opłata za reklamy" Na chwile obecną, podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi