Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 4 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Rodzaj(Avatar,banner,sygna,etc.): Avatar Tematyka: Śmierć Rozmiary: taka jak na forum Kolorystyka: pasująca do tematyki i tła którą wybierze grafik. Napis: .::FocuS::. Dodatkowe informacje: Za każda praca otrzyma + Czy akceptujesz regulamin grafiki?(TAK/NIE): Tak Wynagrodzenie: +reputacja na forum dla każdego który spróbuje wykonać dla mnie grafikę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie wiem czy coś takiego ale łap 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 12 minut temu, Ar0n napisał: Efekt? Brak dodany lekko czerwony cien, nic po za tym. Napis zwykły z Painta, bez żadnego efektu. - takie 2/10 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 2 minuty temu, karam cziterów napisał: @EDIT Post do tematu? Wywiązałem się z prośby autora, zrobiłem pracę graficzną. Jest motyw śmierci, krew, bordowy kolor aranżujący krew. Napis FOCUS też jest. Nie wiem moderatorze jaki problem w tym widzisz. Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Postać a raczej jego oko z serialu / mangi Death Note oraz klimatyczny napis w kolorze krwi z ściekającą krwią. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) 45 minut temu, karam cziterów napisał: Postać a raczej jego oko z serialu / mangi Death Note oraz klimatyczny napis w kolorze krwi z ściekającą krwią. dosyć fajne, ale za duże i napis mało widoczny by był na avatarze Edit: na steamie nawet okey, tylko jak pisałem wyżej napis mało widoczny Poczekam może coś w wolnym czasie @Kropka lub @Michalo zrobią Edytowane 5 Listopada 2018 przez .::FocuS::. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 UP Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 8 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Trochę późno bo ostatnio mam mniej czasu ale lepiej późno niż wcale mam nadzieję że się spodoba https://zapodaj.net/bdca2635064a5.jpg.html 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) @Kropka Git ogólnie temat by był do zamknięcia, lecz 1 plik jest większy niż maksymalny rozmiar pliku 49.9712kb i został pominięty Edytowane 8 Listopada 2018 przez .::FocuS::. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 8 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 @.::FocuS::. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Temat można zamknąć, zlecenie wykonane Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 8 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi