Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] kavel

kaveltoja

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: kaveltoja

Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: Reaktywacja discorda, remont discorda, autorski bot

Opis propozycji: Reaktywacja discorda - to po pierwsze, jak narazie widzę administracja discorda nie robi nic żeby go zreaktywowac więc przychodzę z propozycjami, nowi wlasciciele, poprawienie wszystkiego

Remont discorda - Mógłbym ja w nim pomoc, nowy styl napewno lepszy i nowocześniejszy niż obecny, za tym idzie nowe kanały, nowe, kategorie, nowe tematyki kanałów typu RPG

Autorski Bot - W tym aspekcie również mógłbym ja pomoc, coś tam potrafię w JS (JavaScript) chociaż do juniora dużo mi brakuje.

Nowi właściciele - @ Anox i tak pewnie nie ma czasu żeby zbytnio się zajmować tym discordem i ma ważniejsze rzeczy do roboty więc przychodzę również z propozycją żebym mógłbym ja, i @ MIKI go przejęli po prostu, jak ktoś wątpi w moje doświadczenie to odrazu mówię byłem młodym moderatorem na największym polskim discordzie, co do moich doświadczeń zawsze można przeprowadzić testy

Poprawienie wszystkiego - Np. Pisze się "weryfikacja" a nie "werifikacja", moim zdaniem najoplacalniejsza opcja było by zrobienie nowego discorda od zera, i na tym aktualnym discordzie wkleić link do nowego discorda z @everyone

Link do bota (niewymagane): +

Pozdrawiam.

Edytowane przez kaveltoja

244329018_659724238329101_9188281072933138354_n.jpg.718bd83f8293805949829b15ffd45f91-removebg-preview.png

• Premium
Premium

Nie oszukujemy się, Discord jest po to żeby ludzie sobie na nim gadali i pogadali. Nie ma sensu robić jakiś RPG itd kategorii bo to nie ma sensu, rozumiem jakby t o było jakieś 2 k osób na serwerze i serwer byłby aktywny 24/7 ale jak jest cisza ta bez sensu takie coś robić narazie niech tak zostanie. 

Reszta @ Anox

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• LEGENDA

Nie ma sensu tworzyć nowego discorda, bo ludzi nie przeniesiesz :) Serwer stoi już tutaj rok, szkoda mojej rocznej(3letniej, gdy dodam że serwer był na 3 innych sieciach(bo to ja jestem założycielem)) ...pracy. 

Po za tym po co tworzyć nowego dsc skoro można zmodernizować aktualny ?. Ja nie mam sił do tego bo już chyba 3 razy ktoś dostał większą rangę na dsc i po jakimś czasie był on rozwalany,z głupich konfliktów. 
Jeżeli masz chęci, oraz zapał do tego to zapraszam do złożenia podania na admina dsc, zaangażować się w niego,porozmawiać z opiekunem i podziałać na nim ;)

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]