Użytkownik kaveltoja Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Nick: kaveltoja Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: Reaktywacja discorda, remont discorda, autorski bot Opis propozycji: Reaktywacja discorda - to po pierwsze, jak narazie widzę administracja discorda nie robi nic żeby go zreaktywowac więc przychodzę z propozycjami, nowi wlasciciele, poprawienie wszystkiego Remont discorda - Mógłbym ja w nim pomoc, nowy styl napewno lepszy i nowocześniejszy niż obecny, za tym idzie nowe kanały, nowe, kategorie, nowe tematyki kanałów typu RPG Autorski Bot - W tym aspekcie również mógłbym ja pomoc, coś tam potrafię w JS (JavaScript) chociaż do juniora dużo mi brakuje. Nowi właściciele - @ Anox i tak pewnie nie ma czasu żeby zbytnio się zajmować tym discordem i ma ważniejsze rzeczy do roboty więc przychodzę również z propozycją żebym mógłbym ja, i @ MIKI go przejęli po prostu, jak ktoś wątpi w moje doświadczenie to odrazu mówię byłem młodym moderatorem na największym polskim discordzie, co do moich doświadczeń zawsze można przeprowadzić testy Poprawienie wszystkiego - Np. Pisze się "weryfikacja" a nie "werifikacja", moim zdaniem najoplacalniejsza opcja było by zrobienie nowego discorda od zera, i na tym aktualnym discordzie wkleić link do nowego discorda z @everyone Link do bota (niewymagane): + Pozdrawiam. Edytowane 3 Października 2021 przez kaveltoja Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 3 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Nie oszukujemy się, Discord jest po to żeby ludzie sobie na nim gadali i pogadali. Nie ma sensu robić jakiś RPG itd kategorii bo to nie ma sensu, rozumiem jakby t o było jakieś 2 k osób na serwerze i serwer byłby aktywny 24/7 ale jak jest cisza ta bez sensu takie coś robić narazie niech tak zostanie. Reszta @ Anox Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Października 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Nie ma sensu tworzyć nowego discorda, bo ludzi nie przeniesiesz Serwer stoi już tutaj rok, szkoda mojej rocznej(3letniej, gdy dodam że serwer był na 3 innych sieciach(bo to ja jestem założycielem)) ...pracy. Po za tym po co tworzyć nowego dsc skoro można zmodernizować aktualny ?. Ja nie mam sił do tego bo już chyba 3 razy ktoś dostał większą rangę na dsc i po jakimś czasie był on rozwalany,z głupich konfliktów. Jeżeli masz chęci, oraz zapał do tego to zapraszam do złożenia podania na admina dsc, zaangażować się w niego,porozmawiać z opiekunem i podziałać na nim 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Października 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi