Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Promil

Promil765

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Promil
Admin banujący: MaChinE**DiabliK******BIG
Serwer: [Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2)
Data zdarzenia:03.10.2021
Opis sytuacji: Zostalem zbanowany za niby jakąś podszywke  co zawsze gralem na tym nicku i nie bylo problemu ,co mam teraz zrobic ? a dzis dopiero wykupilem Svipa i 2 skok  moge grać na innym nicku jezeli tak tamtemu gosciowi na nim zalezy tylko aby ktos mi przerzucil tego vipa itp :)
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4560
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

Prosiłbym o szybką odpowiedz :) Pozdrawiam :)

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Promil765 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Promil
  • Sponsor
SPONSOR

Powiem tak,  gra taki użytkownik o nicku: Promil ma SteamID: STEAM_0:0:599613222 

A ty niestety nie grasz na steam tylko na nosteam, więc napisz do @ Trivor  niech ci zmieni nick oraz hasło do nowego nicku.

Może i grałeś  na tym nicku ale nie na tym serwerze. jak sprawa będzie wyjaśniona i zmienisz nick, będzie UB

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik
22 minuty temu, Promil765 napisał:

Czy ty sie dobrze czujesz powinienes szybko zgłosić sie do lekarza  i troche grzecznosci ... wyszla taka sytuacja a nie inna zawsze gralem na tym nicku i jakos problemu wczesniej nie bylo 

• Użytkownik

a co do kwiestii adminów, są Admini, a inni za co je posiadają ? za masło kurde ? tak jak prawo jazdy, ogarnij ich, bo wiem jak sytuacja wygląda, nie jest ich obowiązkiem granie, lecz spełnianie pewnych wymogów, JA mam na sayu U@ pisać, zwracać uwagę, że ten, tamten tego nie ten ? to gdzie ten admin ma mózg ? nie posiada? co jest granę ? bądźmy kurwa ludzmi, mamy obowiązki to je wykonujmy jak należy, a nie miejmy wszystko tylko na pokaz, jak większość, grożąc w grze "że jeszcze tylko jedno słowo" tak poważnie admin postępuje ? nie wątpię, graczy poważnych się tak właśnie traci, przez tych nieodpowiedzialnych aminów, a przede wszystkim przez takie sytuację, jakie to miejsce ma dziś ;) płacimy, wymagamy, niektórzy tego nie muszą posiadać, H@ admin servera, otwórz też oczy, bo tak będzie to każdy to popierdoli, ale nie, nie sądzę tak, tylko Ci piszę moją opinię na ten, czy tamten temat, przeczytaj uważnie i sam wyciągnij wnioski, żebyś nie miał do mnie problemu, co ja pierdolę. nie biję do Ciebie, ale Admin powinien być Adminem, nie pizdą ;) pozdraawiam, ten prawdziwy Promil ... ;)

• Przykro mi 1
  • Użytkownik
8 minut temu, Promil765 napisał:

pierdolić możesz glupoty, nie mi chłopcze, widzisz, wchodzisz na server, rank 8, vip jest, co robisz? zmieniasz nick czy lecisz na nim dalej ? POMYSL TYLKO KURWA LOGICZNIE bo juz nie mam sił do Ciebie, SERIO, kretyn jakich mało, irytujesz, prowokujesz i inne nananan, jebany Polaczku, zZa neta ;)

• DiaBliK zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]