Użytkownik Promil765 Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Nick z CS: Promil Admin banujący: MaChinE**DiabliK******BIG Serwer: [Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia:03.10.2021 Opis sytuacji: Zostalem zbanowany za niby jakąś podszywke co zawsze gralem na tym nicku i nie bylo problemu ,co mam teraz zrobic ? a dzis dopiero wykupilem Svipa i 2 skok moge grać na innym nicku jezeli tak tamtemu gosciowi na nim zalezy tylko aby ktos mi przerzucil tego vipa itp Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4560 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Prosiłbym o szybką odpowiedz Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Powiem tak, gra taki użytkownik o nicku: Promil ma SteamID: STEAM_0:0:599613222 A ty niestety nie grasz na steam tylko na nosteam, więc napisz do @ Trivor niech ci zmieni nick oraz hasło do nowego nicku. Może i grałeś na tym nicku ale nie na tym serwerze. jak sprawa będzie wyjaśniona i zmienisz nick, będzie UB Edytowane 3 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Promil765 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 22 minuty temu, Promil765 napisał: Czy ty sie dobrze czujesz powinienes szybko zgłosić sie do lekarza i troche grzecznosci ... wyszla taka sytuacja a nie inna zawsze gralem na tym nicku i jakos problemu wczesniej nie bylo Odnośnik do komentarza
Użytkownik PromiLL Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 a co do kwiestii adminów, są Admini, a inni za co je posiadają ? za masło kurde ? tak jak prawo jazdy, ogarnij ich, bo wiem jak sytuacja wygląda, nie jest ich obowiązkiem granie, lecz spełnianie pewnych wymogów, JA mam na sayu U@ pisać, zwracać uwagę, że ten, tamten tego nie ten ? to gdzie ten admin ma mózg ? nie posiada? co jest granę ? bądźmy kurwa ludzmi, mamy obowiązki to je wykonujmy jak należy, a nie miejmy wszystko tylko na pokaz, jak większość, grożąc w grze "że jeszcze tylko jedno słowo" tak poważnie admin postępuje ? nie wątpię, graczy poważnych się tak właśnie traci, przez tych nieodpowiedzialnych aminów, a przede wszystkim przez takie sytuację, jakie to miejsce ma dziś płacimy, wymagamy, niektórzy tego nie muszą posiadać, H@ admin servera, otwórz też oczy, bo tak będzie to każdy to popierdoli, ale nie, nie sądzę tak, tylko Ci piszę moją opinię na ten, czy tamten temat, przeczytaj uważnie i sam wyciągnij wnioski, żebyś nie miał do mnie problemu, co ja pierdolę. nie biję do Ciebie, ale Admin powinien być Adminem, nie pizdą pozdraawiam, ten prawdziwy Promil ... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PromiLL Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 8 minut temu, Promil765 napisał: pierdolić możesz glupoty, nie mi chłopcze, widzisz, wchodzisz na server, rank 8, vip jest, co robisz? zmieniasz nick czy lecisz na nim dalej ? POMYSL TYLKO KURWA LOGICZNIE bo juz nie mam sił do Ciebie, SERIO, kretyn jakich mało, irytujesz, prowokujesz i inne nananan, jebany Polaczku, zZa neta Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi