Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Witam, opcja mute po modyfikacjach się nie nadaje do użytku, po co było zmieniane coś co było dobre i nikt na to nie narzekał? Mianowicie, przed zmianą mute umożliwiało zmutowanie wszystkich graczy z drużyny podczas całej rozgrywki, słychać było tylko info po śmierci jakie ktoś dał na micro, co było fantastyczną opcją. Po zmianie trzeba wybierać osoby do mute po kolei, co jest męczące, poza tym po zmutowaniu wszystkich z 1 listy po wyświetleniu 2 listy można mutować 1 osobę po czym automatycznie cofa nas do 1 strony nicków i tak w kółko... coś jest nie tak. Ja preferuję grę na /mute all players. Gram po pracy, pracuje dużo, po 12h x 6 tyg. nie chce mi się słuchać dzieci wydzierających się na micro, i gimbusów wjeżdżających na starych sobie nawzajem, mam dość takiej patoli, nie po to wchodze do gry, żeby słuchać narzekań co porażkę i wzajemnych wyzwisk. A nie okłamujmy się, adminów brakuje, serwer często jest bez obsady i patola robi co chce, a zatem wnioskuję o przywrócenie opcji "mute all". 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi