Użytkownik -Damian- Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1. Twój nick: -Damian- 2. Co chcesz zmienić: Proponuję zmienić model vipa TT na inny 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ będąc w drużynie CT jest późna reakcja na odróżnienie osoby, która posiada ten model, że jest z drużyny TT. Czyli inaczej: Ten model vipa TT bardzo przypomina kogos z CT 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nie wiem co można byłoby zmienić, ale skoro drużyna TT to proponuję dodać jakiś model Taliba czy coś w tym stylu. @ Admin CS 1.6 Only DD2 @ Użytkownik @ Administrator 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Sobie zmień na standardowe Szukasz odpowiedniego folderu z serwera (musisz znać nazwę paczki ze skinami) i podmieniasz na standardowy, nie dziękuj 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -Damian- Opublikowano 5 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 A nie można jakiejś komendy np. /modele która to wyłączy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik K.R.Y.S.Z.T.A.L Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Myślę że komenda /modele będzie bardziej lepszą opcją Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 42 minuty temu, -Damian- napisał: A nie można jakiejś komendy np. /modele która to wyłączy? cl_minmodels 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 10 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 kurwa na chuj mnie oznaczasz 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 12 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Uważam że jest to zbędne. (Jestem na Nie) ---- @ Trivor 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi