Użytkownik zogratis Opublikowano 6 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Siema mam sprawę wie ktoś może jak nazywa się piosenka na serwerze dd2 pod nr CT4 szukałem ale nie mogę znaleźć nazwy mam nadzieje ze w dobrym dziale umieściłem to pytanie z góry dzięki @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik zogratis Opublikowano 8 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 22:48, zogratis napisał: Siema mam sprawę wie ktoś może jak nazywa się piosenka na serwerze dd2 pod nr CT4 szukałem ale nie mogę znaleźć nazwy mam nadzieje ze w dobrym dziale umieściłem to pytanie z góry dzięki @ Trivor Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 @ OroKoroner ty chyba robiles rsy na serwer, podrzucisz utwory? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik zogratis Opublikowano 8 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Mi ten utwór tak w głowie dzwoni ze to uj wpisywałem słowa z piosenki ale nic Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 18 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi