Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - MaChinE**DiabliK******BIG

mefedronek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: SPORTOWA WISLOKA DEBICA
2. Nick oskarżonego: MaChinE**DiabliK******BIG
3. IP/SID oskarżonego: jest to admin, więc chyba nie muszę podawać xD
4. Data i czas zdarzenia: 07.10.2021 - 01:24:46
5. Powód skargi:  nadużycie uprawnień / niesłuszny ban
6. Opis sytuacji:  Skanowałem sobie normalnie anarchię, zobaczyłem na radarze, że paka idzie B, więc się tam wróciłem żeby pomóc jej wbić.  Teammate z paka poprosił mnie, żebym go uleczył, więc zacząłem to robić. Gdy skończyłem, kończy się runda, bo ją wygraliśmy poprzez wyeliminowanie ct. Admin banuje A$lan , potem mnie na 30 min za "siedzenie przed górnym po czasie" http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4661
Po pierwsze ban w ogóle nie słuszny, bo nawet nie kampiłem.  Po drugie według taryfikatora powinno być pierw upomnienie y@@ a admin od razu dał 30 min co mnie mocno wkurzyło, bo wbiłem żeby sobie pochillować i pograć. Wszystko jest na demku, liczę na ukaranie admina, bo taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2110070117-de_dust2-1633562220-1633563780.zip

Edytowane przez mefedronek
  • Ha ha 2
  • mefedronek zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - MaChinE**DiabliK******BIG
  • Sponsor
SPONSOR

A co ty pierwszy raz jesteś na serwerze? Zobacz sobie ile masz banów: (Cele mapy, Resp TT, resp, ) To najwyrazniej ty nie znasz regulaminu jako Gracz. Najpierw naucz się kultury, oraz regulaminu serwera a pozniej pisz skargę. 

Bana dostałeś słusznego, ponieważ nie interesuje mnie to czy kogoś leczysz czy nie. Ja od czasu do czasu daje informacje "Resp TT: 1:30/Przed Górnym: 1:15/GROZI TO BANEM/30-min"

Nawet mogę dobrowolnie dać ci jeszcze bana za Kulture, której nie posiadasz. (ciesz się że tylko na 30 minut.)

Masz wykonywać cele mapy, a nie będziesz siedział przed górnym bo kogoś chcesz uleczyć. ;) 

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 6
  • Super 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Widzę, że ładnie odklejony jesteś XD. To ile mam banów i za co nie ma nic wspólnego z tą skargą. Lepiej obejrzyj demko i przeczytaj taryfikator ze zrozumieniem, bo robisz z siebie pajaca. Pozdro ;)

• Ha ha 1
  • Fuu 2
  • Zasłużony
W dniu 7.10.2021 o 02:36, mefedronek napisał:

Teammate z paka poprosił mnie, żebym go uleczył, więc zacząłem to robić. Gdy skończyłem, kończy się runda, bo ją wygraliśmy poprzez wyeliminowanie ct. Admin banuje A$lan , potem mnie na 30 min za "siedzenie przed górnym po czasie"

Przecież gracza mogłeś uleczyć w górnym trupie, wtedy na 100% nie dostałbyś bana. Przed górnym trupem siedziałeś ok. 23 sekund. Leczenie kogoś to nie jest żadna wymówka. Dodam, że grasz tutaj dosyć długo i na pewno znasz panujące zasady na pamięć. 

d25016e2583a7d88b97a743b4651b9af.png

Ban na 30min jest dosyć łagodną karą. Admin nie będzie przecież cały czas łagodny dla osób które notorycznie łamią regulamin. Odrzucam

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]