Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - MaChinE**DiabliK******BIG

mefedronek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: SPORTOWA WISLOKA DEBICA
2. Nick oskarżonego: MaChinE**DiabliK******BIG
3. IP/SID oskarżonego: jest to admin, więc chyba nie muszę podawać xD
4. Data i czas zdarzenia: 07.10.2021 - 01:24:46
5. Powód skargi:  nadużycie uprawnień / niesłuszny ban
6. Opis sytuacji:  Skanowałem sobie normalnie anarchię, zobaczyłem na radarze, że paka idzie B, więc się tam wróciłem żeby pomóc jej wbić.  Teammate z paka poprosił mnie, żebym go uleczył, więc zacząłem to robić. Gdy skończyłem, kończy się runda, bo ją wygraliśmy poprzez wyeliminowanie ct. Admin banuje A$lan , potem mnie na 30 min za "siedzenie przed górnym po czasie" http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4661
Po pierwsze ban w ogóle nie słuszny, bo nawet nie kampiłem.  Po drugie według taryfikatora powinno być pierw upomnienie y@@ a admin od razu dał 30 min co mnie mocno wkurzyło, bo wbiłem żeby sobie pochillować i pograć. Wszystko jest na demku, liczę na ukaranie admina, bo taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2110070117-de_dust2-1633562220-1633563780.zip

Edytowane przez mefedronek
  • Ha ha 2
  • mefedronek zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - MaChinE**DiabliK******BIG
  • Sponsor
SPONSOR

A co ty pierwszy raz jesteś na serwerze? Zobacz sobie ile masz banów: (Cele mapy, Resp TT, resp, ) To najwyrazniej ty nie znasz regulaminu jako Gracz. Najpierw naucz się kultury, oraz regulaminu serwera a pozniej pisz skargę. 

Bana dostałeś słusznego, ponieważ nie interesuje mnie to czy kogoś leczysz czy nie. Ja od czasu do czasu daje informacje "Resp TT: 1:30/Przed Górnym: 1:15/GROZI TO BANEM/30-min"

Nawet mogę dobrowolnie dać ci jeszcze bana za Kulture, której nie posiadasz. (ciesz się że tylko na 30 minut.)

Masz wykonywać cele mapy, a nie będziesz siedział przed górnym bo kogoś chcesz uleczyć. ;) 

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 6
  • Super 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Widzę, że ładnie odklejony jesteś XD. To ile mam banów i za co nie ma nic wspólnego z tą skargą. Lepiej obejrzyj demko i przeczytaj taryfikator ze zrozumieniem, bo robisz z siebie pajaca. Pozdro ;)

• Ha ha 1
  • Fuu 2
  • Zasłużony
W dniu 7.10.2021 o 02:36, mefedronek napisał:

Teammate z paka poprosił mnie, żebym go uleczył, więc zacząłem to robić. Gdy skończyłem, kończy się runda, bo ją wygraliśmy poprzez wyeliminowanie ct. Admin banuje A$lan , potem mnie na 30 min za "siedzenie przed górnym po czasie"

Przecież gracza mogłeś uleczyć w górnym trupie, wtedy na 100% nie dostałbyś bana. Przed górnym trupem siedziałeś ok. 23 sekund. Leczenie kogoś to nie jest żadna wymówka. Dodam, że grasz tutaj dosyć długo i na pewno znasz panujące zasady na pamięć. 

d25016e2583a7d88b97a743b4651b9af.png

Ban na 30min jest dosyć łagodną karą. Admin nie będzie przecież cały czas łagodny dla osób które notorycznie łamią regulamin. Odrzucam

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]