Użytkownik Michumichu12211 Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Twój nick na serwerze: Misiu Nick admina banującego: Nie wiem, wchodze pod dniu na server a tu suprajsik Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana[?] Czas oraz data bana: brak w AMX z consoli Serwer na którym dostałeś bana: Surf Strefa Skilla Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nie ma co się rozpowiadać. To nie moje IP i nie mój steam ID, nie posiadam VPN, zmiennego IP i inne cuda. Poza tym mój nick z gry to "Misiu" Link do Sourcebansa z twoim banem: https://i.imgur.com/BFmt39E.png - nie moge znaleźć w Sourcebansie swojego nicku (nie jestem nim jakiś KillekowskiBoski) Link do twojego profilu steam: nie mam 1.6 na steamie. Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: https://i.imgur.com/BFmt39E.png Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 9 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Podaj mi twoje IP na priv @ Trivor - sprawdz tego gracz "KillekowskiBoski" , czy przypadkiem nie ma bana usuniętego z AMXbans. (Nie mogę go znaleźć.) Edytowane 9 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 \ Chłopak sobie wchodzi na aktywnym, zmienne IP. Zresetuj router i daj znać czy pomogło. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Michumichu12211 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 @ eSX Niestety dalej bez zmian Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Spróbuj teraz, powinieneś wejść na serwer bez problemu 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Michumichu12211 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Teraz jest ok, dziena chopy za pomoc;) Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi