Torfowisko Torf Opublikowano 11 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Twój nick: To1rw Nick oskarżonego: @ Anox Powód skargi: Kompletny brak jakiegokolwiek zainteresowania siecią. Opis sytuacji: Administrator nie interesuje się w ogóle siecią, na forum wchodzi może na 2min na dzień aby pod jego profilem było widać ze był aktywny. Nie udziela się nigdzie, nie pomaga pozostałej administracji.(Czy tak trudno jest posiedzieć chwilę na forum, zainteresować się czymś co się dzieje?) Rozumiem że nie zawsze jest na to czas, ale chociaż raz na tydzień mógłbyś poświęcić trochę więcej czasu na forum. Czy naprawde tak trudno jest porozmawiać z innymi użytkownikami, porozpatrywać skargi, zagłosować na nasze serwery, czy też pomóc w innych sprawach. Ale ty nie robisz nic, masz za przeproszeniem na wszystko wyjebane. Ostatnie 3 posty w których się wypowiadałeś 3,4 pazdziernik (z czego urlop skończył ci się 19.09). Podsumowując, ZERO jakiegokolwiek zainteresowania ze strony administratora. Data i godzina zdarzenia: Trwa to od X czasu Miejsce zdarzenia: FORUM Dowody: Tego to chyba przedstawiać nie musze, przecież to widać. Coś od siebie: Nie rozumiem, dlaczego reszta administracji nic z tym nie robi tylko siedzą cicho tak jak by było wszystko w porządku. @ Anox skoro nie masz czasu poświęcić nawet 10min na forum dziennie, to nie rozumiem po co pełnisz tą funkcje. EDIT:// @ Andrzej. No dobra, może robi coś czego nie widzimy, ale chyba od czasu do czasu może normalnie posiedzieć, popisać, czy pokazać ze w ogóle żyje. Np: @ Dusia też jest administratorem i jakoś na forum jest i udziela się w większości tematach, pomaga jak umie, i stara się. A nie tak jak Anox. Edit/// " Dodatkowo "rozmawianie z użytkownikami" czy "głosowanie na serwery" nie należy do jego obowiązków" Wiem ze nie należy ale podałem randomowy przykład. Edytowane 11 Października 2021 przez To1rw 1 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej. Opublikowano 11 Października 2021 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Pozwolę coś napisać od siebie. Generalnie Administrator to nie jest Junior Admin albo Moderator. Nie robi za dużo rzeczy które widać na forum. Anox pomaga w technicznych sprawach, chociażby przy zmianie stylu forum, jakieś graficzki itp. To prawda, w ostatnim czasie nie robi zbyt wiele z powodu na pracę, ale Administrator nie jest osobą której wszystkie działania są widoczne publicznie. Ja też niby nie robie dużo, bo nie widać moich działań, a praktycznie codziennie coś robie przy serwerach. Każdy z nas ma określone zadania. Edit. Poza tym nie wiem skąd możesz wiedzieć, że nam nie pomaga. Dodatkowo "rozmawianie z użytkownikami" czy "głosowanie na serwery" nie należy do jego obowiązków Edit. Tylko że dusia nie siedzi w roblcie od rana do wieczora... myślenie nie boli 7 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 12 Października 2021 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Przytoczę do tematu pewien podpunkt regulaminu: 4.4 Admin ma 24h na odpowiedź w skardze/odwołaniu. W skrajnych przypadkach czas na odpowiedź może być wydłużony po zaakceptowaniu tego faktu przez Administrację. W tym przypadku chodzi akurat o administratora nie admina, ale chyba można to do tego zaliczyć. Edit:/// jak innego punktu nie ma dotyczącego bardziej administratora, to już nie moja wina. Edit.// A po drugie nawet nie wie że skarga jest na niego bo nawet na forum nie był. 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 13 Października 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 23 godziny temu, To1rw napisał: Edit.// A po drugie nawet nie wie że skarga jest na niego bo nawet na forum nie był. Stary to że ty nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzenie przed monitorem 12h w ciągu doby nie znaczy że ja mam tyle czasu Jeżeli cię to zaciekawi to pracuję, chodzę na 6 do pracy wracam czasem po 18 do domu, muszę zjeść obiad, wykąpać się i trochę odpocząć od ludzi którzy cały czas ode mnie czegoś oczekują w pracy. Pracuje we firmie elektrycznej która ma pod sobą DECATHLONY, a osoby pracujące tam co tydzień przenoszą jakieś regały gdzie potrzebne jest zasilania i jadąc na robote cały czas słyszysz że jeszcze coś jest do zrobienia, przyjedziesz na miejsce o godzinie 7/8 rano czasem o 10 bo mamy decathlony w całej polsce, a wracasz po 16/17 (+dojedz jeszcze do domu ) - Także nie zrozum mnie źle,ale sam widzisz jak wygląda mój dzień. Staram się co dziennie pod wieczór wchodzić na forum zobaczyć co się dzieje także nie pisz bzdur że wchodzę na 2 minuty bo samo przeskrolowanie forum zajmuje z 10min do tego rozdaj freevipy poodpisuj ludziom w wiadomościach prywatnych Nie widzisz co się dzieje w środku między innymi PV,rozdanie freevipów,discord,bany,sprawy techniczne forum. Każda osoba z administracji ma dane zadania których ma pilnować i Ja osoba będąca na stanowisku administratora wykonuje te obowiązki które mi przydzielonomoże nie tak od razu po zgłoszeniu czy napisaniu tematu ale staram się zrobić to jak najszybciej. A nie udzielam się na forum aż tak bo od tego są inne osoby m. in. Moderator/J@ 4.4 Admin ma 24h na odpowiedź w skardze/odwołaniu. W skrajnych przypadkach czas na odpowiedź może być wydłużony po zaakceptowaniu tego faktu przez Administrację. - Skrajny przypadek wymieniłem ci wyżej. A Ogólnie to "Admin" a "Administrator" to zupełnie inna funkcja na forum i nigdy tego nie porównuj. @ Trivor PS. Sprawdź sobie przykładowy temat gdzie się udzielam notkami których nie widać w aktywności użytkownika, ale widać je w temacie A tu masz ss z pv forum jak byś nie chciał wierzyć że coś robię : Zamazane bo nie wyciągamy wiadomości prywatnych w życie publiczne forum Tu masz z kolei dsc, co prawda mało tego ale coś jednak robię ( na datę która jest na kanale ustawiona 08,10,2021 nie patrzeć bo coś ten bot się psuje ) Następnie masz ACP : Zwróć uwagę na godzinę w jakich się logowałem ;), tak jak wspominałem pod wieczór wtedy kiedy mogę i mam czas. Parę logowań było także kolejny dowód że coś tam jednak robię 6 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Października 2021 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 10 godzin temu, Anox napisał: Stary to że ty nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzenie przed monitorem 12h w ciągu doby nie znaczy że ja mam tyle czasu Jeżeli cię to zaciekawi to pracuję, chodzę na 6 do pracy wracam czasem po 18 do domu, muszę zjeść obiad, wykąpać się i trochę odpocząć od ludzi którzy cały czas ode mnie czegoś oczekują w pracy. Pracuje we firmie elektrycznej która ma pod sobą DECATHLONY, a osoby pracujące tam co tydzień przenoszą jakieś regały gdzie potrzebne jest zasilania i jadąc na robote cały czas słyszysz że jeszcze coś jest do zrobienia, przyjedziesz na miejsce o godzinie 7/8 rano czasem o 10 bo mamy decathlony w całej polsce, a wracasz po 16/17 (+dojedz jeszcze do domu ) - Także nie zrozum mnie źle,ale sam widzisz jak wygląda mój dzień. Staram się co dziennie pod wieczór wchodzić na forum zobaczyć co się dzieje także nie pisz bzdur że wchodzę na 2 minuty bo samo przeskrolowanie forum zajmuje z 10min do tego rozdaj freevipy poodpisuj ludziom w wiadomościach prywatnych Nie widzisz co się dzieje w środku między innymi PV,rozdanie freevipów,discord,bany,sprawy techniczne forum Ok,rozumiem że nie masz czasu bo pracujesz, człowiek nie robot, nie da rady pracować cały czas. Każdy jak wróci z to chce sobie odpoczać przed kolejnym ciężkim dniem. Ale wracając do tematu, może robisz coś czego nie widać, pomagasz przy sprawach technicznych, czy robisz coś czego użytkownik nie widzi. Więc wielkie SORRY że napisałem że nic nie robisz, Ale na przykład dużo osób z forum o tym nie wie, mógłbyś chociaż, nie wiem w niedzielę wejść na forum trochę dłużej i zrobić coś co widać, pokazać że coś robisz, pomagasz( bo chyba w niedzielę nie pracujesz). 11 godzin temu, Anox napisał: 4.4 Admin ma 24h na odpowiedź w skardze/odwołaniu. W skrajnych przypadkach czas na odpowiedź może być wydłużony po zaakceptowaniu tego faktu przez Administrację. - Skrajny przypadek wymieniłem ci wyżej. A Ogólnie to "Admin" a "Administrator" to zupełnie inna funkcja na forum i nigdy tego nie porównuj Mysle że w regulaminie powinien powstać jakiś punkt dotyczący administracj. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 6 godzin temu, To1rw napisał: Mysle że w regulaminie powinien powstać jakiś punkt dotyczący administracj. eeeee, nie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 14 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Niedopuszczalny brak aktywności od dłuższego czasu: 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi