Sponsor DiaBliK Opublikowano 11 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Imię: MaChinE**DiabliK******BIG Wiek: 26 lat. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam dużo wolnego czasu co można zauważyć patrząc na moje GT, znam się na byciu opiekunem, byłem nie raz na tej posadzie i potrafię pomoc np. przy wgrywaniu map jeśli chodzi o AMXX. Jestem osoba znana i raczej lubiana na serwerze. Nie wywyższam się ranga na której jestem a to ze jestem człowiekiem przyjaznym w stosunku do reszty osób Podoba mi się ten serwer dobrze się rozwija gra na nim dużo fajnych i miłych osób poprostu chciałbym pomóc rozwinąć ten serwer sprawić żeby tak zostało. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Chciałbym zostać opiekunem Only DD2. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem już opiekunem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Uważam za umiejętności 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Krzysztof, mam 26 lat i mieszkam w Krakowie. Bardzo lubię pomagać innym ludziom na serwerach czy w pracy. Jestem osobą miłą, towarzyską oraz odpowiedzialną. Nie ma co tutaj się rozpisywać ponieważ znacie mnie już po części. Edytowane 13 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 7 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Jestem na TAK +Doświadczenie, jest już chwile adminem, ogarnia SM, AMXX, SMX +Wsparcie finansowe +Chęć pomocy +Ładnie napisane podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 11 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Jeśli mogę dodać parę groszy.. +Pomocny +Miły +Bezkonfliktowy +Śmieszek +Widać go bardzo często, jeśli nie w grze to na steam. WIECEJ CHYBA NAM NIE TRZEBA TAK!!!! Edytowane 11 Października 2021 przez zajacgod 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 11 Października 2021 420 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 + Wiek + Pomocny + Chęci + Ogarnięty Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) + Wiek + Pomocny + Chęci + Ogarnięty + Nareszcie ktoś się zaopiekuje adminami TAKKK Edytowane 11 Października 2021 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Mieliśmy okazję się już poznać jak nie na serwerze, to i na forum. I cóż mogę powiedzieć więcej o twojej osobie. Miły, pomocny gość i z fajnym poczuciem humoru, ale mimo tego jak trzeba to utrzymasz twardą rękę. Oczywiście nie wliczam tutaj twojego błędu kiedy to dałeś UB gościowi gdy wrzucił SS'y na imgura, ale widocznie potrzebowałeś chwilę czasu żeby się podszkolić i zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, ale mniejsza o to, bo to całkiem inna baja . Godziny adminom ( w tym sobie ) i tak podliczasz więc już jako tako zajmujesz się serwerem (po części, że tak powiem), ale po otrzymaniu rangi pewnie miałbyś trochę więcej obowiązków tylko pytanie czy to nie za dużo na obecną chwile. Aż sam jestem ciekaw czy im podołasz. No cóż czas pokaże, ale myślę, że można dać ci szanse i zobaczyć co z tego wszystkiego wyjdzie Ode mnie tak i powodzenia Edytowane 11 Października 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 11 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Moze za czesto na DD2 mnie nie ma, lecz dorzuce cegielke do tego podania + Wiek + Składka + Znajomosc AMX + Bicek w prawdziwym zyciu Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chebo Opublikowano 11 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Jestem na Tak + Bardzo miły chłop + pomocny, ogarnięty + wysoka kultura osobista + wsparcie finansowe + duża Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAZZEKx Opublikowano 11 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Jestem na TAK: + Aktywność + Doświadczenie + Chęci + Pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fijah Opublikowano 12 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Spotkałem cie na serwerze i wydajesz sie na ogarnietego chlopaczka z ambicjami co by cos zmienil + aktywnosc + ambitny + amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 12 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 19:21, DiabliK**X-Ray* napisał: i potrafię pomoc np. przy wgrywaniu map jeśli chodzi o AMXX no super na pewno bedziesz musial wgrywac mapy na dd2 na tak +wiek +gt +amxx 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Woodpecker Opublikowano 13 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Nie ukrywam, że spośród obecnych adminów DD2, Ty wydajesz się być najbardziej oddany temu co robisz. Kultura osobista na odpowiednim poziomie, z gadulstwem jest różnie - przeważnie nie przeszkadza, czasem skręca. Co najważniejsze i to chyba wyróżnia Cię najbardziej spośród innych - aktywność i zainteresowanie tym co się do was pisze na U@. Przy każdym moim zgłoszeniu (w sumie nie tylko moim), zawsze reagowałeś na czas i podejmowałeś rozsądne decyzje. Jeśli uda Ci się objąć to stanowisko to liczę, że swoich kolegów też uczulisz na sprawne reagowanie na zgłoszenia, bo czasem mam wrażenie, że u@ służy tylko do wyżalenia się i poprowadzenia monologu. Co do wyżej wspomnianej aktywności - bez zarzutów. W dniu 11.10.2021 o 19:21, MaChinE**DiabliK******BIG napisał: poprostu chciałbym pomóc rozwinąć ten serwer sprawić żeby tak zostało. Podsumowując jestem za tym, abyś otrzymał tę funkcję i zamienił słowa w czyny ku rozwojowi serwera. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi