Użytkownik brOOk3n Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 18 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Ja wyobrażam swoją prace jako Redaktor tak aby codziennie było ciekawe ciekawostki, fajne pytania dnia i śmieszne kawały 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Może to że jest mało redaktorów i chciałbym im chętnie pomóc. Jak będę redaktorem to nigdy nie będzie nudno w redakcji. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Bardzo dobrze ponieważ jak zarejestrowałem się na forum to było nowe i była inna administracja, nawet @AdeK mnie pamięta 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak kiedyś byłem w szkole Redaktorem i robiliśmy fajne artykuły, zagadki i konkursy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie, - Aktywność - Podanie - Niedawno wróciłeś, daj się poznać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W sumie na tak +wiek +Staż +Doświadczenie +Dobra mordka +Ogarnięta Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ja jestem na tak +wiek +staż + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Na nie: - Jak na fuchę *Redaktor* to podanie jakoś się nie wyróżnia od innych, czyli jest napisane nieprzekonująco, - Aktywność, - Najpierw posiedź na forum po powrocie. Edytowane 5 Listopada 2018 przez hk. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Bardziej na TAK niż na Nie +doświadczenie -niedawno wróciłaś +ogarnięty -aktywność Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Przyłóż się do tego podania ziomeczku bo wygląda ono fatalnie,równie fatalnie jak Twoja aktywność czy staż. Zastanów się zanim złożysz jakieś podanie gdziekolwiek Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi