Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cherry Opublikowano 16 Października 2021 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Witam serdecznie w drugiej odsłonie historii nicków. Temat myślę znany już większości. Myślę, że historie Naszych uczestników Was zainteresują. Zapraszam do przeczytania i skomentowania. @ CLYDE Historia obecnego nicku jest raczej krótka, wziąłem pomysł z koszulki diamante wear, na której na plecach miałem właśnie takie imię z liczbą 12. A w tamtym czasie jakoś jarałem się niegrzecznymi dziewczynami, tak więc połączyłem historię Bonnie i Clyde ze swoimi myślami XD i tak zostałem przy tym nicku. Jak można się domyśleć, dlatego też mam Zusje na awatarach, sygnach @ Blondii Dlaczego Blondii ? No nie wiem haha jak na prawdziwą blondynkę przystało długo się nie zastanawiałam nad nickiem. Więc kolor włosów był idealnym rozwiązaniem, a że nie lubi swojego imienia to tym bardziej opcja idealna. Dlaczego dwa " ii " bo ładnie wyglądało. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Kiedy zmieniałem sieć to uznałem, że czas na nowy nick. Gdzieś w głowie siedział mi nick kolegi (LAN KOREA 2K2), więc na tym się wzorowałem. A dlaczego Ciechocinek? To proste, mieszkam parę km obok, a ciechocińskie lany są legendarne. @ Madziulaa<3 Historia mojego nicku jest bardzo krótka. Rok temu rozpoczęła się moja przygoda z grą counter-strike 1.6, przez około 3 miesiące grałam na kilku nickach. Kiedy trafiłam na pewien serwer na którym zostałam na trochę dłużej postanowiłam stworzyć nick na którym będę grać cały czas i będzie wiązać się z fajnymi wspomnieniami. Początek mojego nicku Madziulaa jest małą modyfikacja mojego imienia Magda/Madzia a znak na końcu oznacza duże związanie z tą grą z ludźmi których poznałam na przeróżnych serwerach, nauczyli mnie wielu rzeczy, jak i pomagali w trudnych chwilach. Zostanie ze mną już zawsze. Będzie teraz pisał super historie i wspomnienia związane ze Strefaskilla. Za kilka lat będzie co wspominać. @ PepePanDziobak Wybrałem taki nick, ponieważ lubie bajkę Fineasz i Ferb, a moją ulubioną postacią jest Pepe, ich dziobak i umiem robić takie odgłosy jak on i dlatego to był mój wybór. @ CzarnaJulka Nick to tak naprawdę tytuł książki Morcinka, Czarna Julka. Genezą mojego imienia jest ta książka (nie tylko nicku). Sam nick powstał jeszcze jak miałam 11 lat, chodziło wtedy o dziewczynkę, która zawsze chodziła ubrana na czarno. Rówieśnicy wymyślili Czarną Julkę oraz Czarnulkę z przyzwyczajenia po prostu zostało, po latach się też nic nie zmieniło. Jestem Julką, która zawsze chodzi ubrana na czarno Wbrew pozorom, naturalnie jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji. 😀 @ To1rw To tak, zakładałem nowe konto na steamie, a nie miałem żadnej ciekawej nazwy. Myślałem nad nią myślałem, i nic nie mogłem wymyślić. Aż pewnego dnia stałem pod sklepem z ziomkiem i mnie oświeciło xD. I od tamtej pory mam taki nick. @ OroKoroner Geneza nicku wzięła się z tego, że jestem osobą, która jak sobie coś postanowi, to do tego dąży. Na samym początku miał być nick Oro - co oznacza "zmotywowany by walczyć". Parę lat temu nawet dość dobrze szło mi w cs. I wtedy ktoś z graczy powiedział "Ty to jesteś Koroner". I na pomysł wpadł mi właśnie nick OroKoroner. 😉 @ sadge Jeg knuller mamaene dine - Jeśli chodzi o nick wziął się on z zamiłowania do Norweskiego i większej historii z nim nie ma, Norwegia bardzo piękny kraj. @ MaChinE**DiabliK******BIG Stworzyłem swój nick, po przez charakter. Tutaj sugerowałem się piekłem, oraz złymi ludźmi, którzy są bardzo zli. Diablik - Piekło (czyli ludzie źli w tym piekle) Machine - Jako że człowiek nie jest maszyną. @ Błaszczyk A wiec tak, mój nick powstał w taki sposób że, Jakub Błaszczykowski to jest mój idol, lubię oglądać mecze kiedy Błaszczyk gra, ogólnie Jakub Błaszczykowski jest porządnym gościem, kiedyś nawet spotkałem go w Krakowie i zamieniłem z nim parę słów, powiedziałem mu nawet, że gram w taka grę i mam nick Błaszczyk, popatrzył na mnie i powiedział dużo sukcesów w życiu i ogólnie. Jak możemy zauważyć są wypowiedzi zarówno dłuższe, jak i krótsze! A Waszym zdaniem.. historie nicków pasują do każdej z tych osób? Nagłówek i listki wykonał dla mnie @ 71. za co dziękuje. To na tyle by było... Trzymajcie się ciepło! Dobranoc. Edytowane 16 Października 2021 przez Domi 8 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 16 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Cacy zrobione Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Elegancko się czytało Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 16 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Świetna Robota +1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dobra Robota +1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Szkoda, że mnie nie zapytałaś :s 5 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dobra robota przyjemnie sie czytało leci + Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 16 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Fajnie się czytało, leci + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 16 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Git Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 16 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 napisałem Ci to, byś oceniła czy może być taka historia do twego artykułu.. tak to bym coś dodał, obrał w słowa inaczej haha ale ogólnie ładny artykuł, postarane 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Bardzo ładnie! "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik sadge Opublikowano 16 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Super reporterka, super artykuł 10/10 ♥ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi