SCDBK HABUDDA Opublikowano 17 Października 2021 SCDBK Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Imię: Piotr Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Obecnie serwer opiekuna nie posiada, więc obowiązki które normalnie mu przypadają spadły w całości na nezza. Myślę że mogłaby mu się przydać pewna pomoc. Oprócz tego oczywiście chciałbym także w większym stopniu móc przyczynić się do rozwoju serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Myśle, że nie powinno to stanowić problemu. Coś o sobie: Mam na imię Piotr, na codzień mieszkam w Krakowie gdzie także obecnie studiuje na pierwszym roku na kierunku automatyka i robotyka. Wolny czas spędzam zazwyczaj ze znajomymi lub właśnie na wyżej wspomnianym serwerze. 1 4 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 17 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 @ Admin CS:GO Only AWP #2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K3mpiX Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Tutaj nie ma co polemizować. Kiedyś miał tą rolę jest moim dobrym kolegą. Znam go dobrze. Sprawuje się zajebiście. Nic ino jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqopconyBuchem Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Moim zdaniem Dobrze bedzie sie sprawował na pozycji Opiekuna Serwera Aktywny bardzo Zasługuje na Opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 + Wiek. + Doświadczenie. + Ma już admina na tym serwerze, imo najodpowiedniejsza droga do awansu. Jestem na tak. 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Teygo Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Ja jestem na Tak + wiek + doświadczony gracz + poznałem go, wydaje się bardzo w porządku osobą. + finanse 2 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 27 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Napisz do mnie gdzies 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi