Użytkownik postrachdziewic Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Twój nick na serwerze: Domino Gmaer Nick admina banującego: Stis Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: Serwer na którym dostałeś bana: surf+rpg Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): na poczatek dostalem mute'a z ktorym sie zgadzam nastepnie na chacie pisalem "stinkystiiis" i "smierdzacystiiis" z rozna iloscia I w "stiis" Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=DOMINO GAMER&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199212648343 I stis mi mowil co jakis czas ze szukam kija w dupie co uwazam za obrazliwe w szczegolnosci ze nie jestem homoseksualista 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stis. Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Co ty czlowieku piszesz. Ciagle prowokujesz nie tylko mnie a innych graczy. Jestes postrzegany coraz surowiej nie tylko przeze mnie. Dostawales tyle upomnien dzisiaj, ze nie mialem checi juz sluchac jak bardzo próbujesz mnie wyprowadzić z równowagi. Głupie teksty, obrazy, prowokacje to drobnostka w tym co sobą reprezentujesz. Jeżeli myślisz, że jak bedziesz sobie dodawał iii do mojego nicku czy lekko go modyfikował i cie nie bedzie czekać kara to jesteś w błędzie. Bardzo dobrze wiem do kogo i kiedy jakie teksty walisz. Moim zdaniem i tak dostałeś na bardzo małą ilość czasu tego bana, więc nie wiem skąd to "odwołanie". Gracze się na ciebie non stop skarżą. Jesteś osobą bardzo konfliktową i większość sytuacji które dzieją sie na serwerze są z twojej winy. Nie będę się z tobą cackał jak z dzieckiem każde przewinienie == kara nie ma już upomnień bo dostałeś ich zbyt dużo, aby ciągle ci przypominać o zasadach panujących na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 17 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Sam w odwołaniu przyznałeś się do obrazy / prowokacji. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 17 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi