Użytkownik czerwoniak Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Nick z CS: Admin banujący: dDzikiSledz Serwer:cod-mod201 Data zdarzenia:18-10-2021 Opis sytuacji: admin pomylił sie ja mam nic czerwoniak a czyter mial nic czerwony i tak wyszlo pisal mi na forum ze pomył się i wieże mu chyba nie wiezycie ze ja czytoje predzej ze wstydu bym się spalił proszę o odbanowanie Link do bana z amxbans http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 18 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @ DzikiSledz ? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kulka Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) dajcie ub pomylil sie sledziu [15:49] KopytoSlonia: wbija i czerwoniaka przez niego zbanowalem przypadkiem bo nick czerwony mial klikam go wyszedl banuje i czerwoniaka wywalilo @ MaChinE**DiabliK******BIG Edytowane 18 Października 2021 przez Kulka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DzikiSledz Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Noo tak jak mój adwokat wyżej napisał, tak pomyliłem się przez to że ten cheater miał nick czerwony jak wbiłem na serwer od razu banowałem, a wyszło to tak najwidoczniej że ten który miał nick czerwony w dobrym momencie wyszedł a ja przez pomyłkę wlepiłem bana nie temu co trzeba. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi