Użytkownik zabujca2005 Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Kill3r_PL 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 18.10 20:40 około 5. Powód skargi: niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: chłopak ginie pare razy z rzędu na starcie rundy i daje jakieś fake bany. 2.8 Zakaz wykorzystywania VIP/SVIP (Po kupnie broni na respie, a później zmiana broni za pomocą VIP/SVIP w trakcie trwania rundy). Chyba o ten punkt chodzi. Gdzie i kiedy takie coś miało miejsce?? ::D 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www86.zippyshare.com/v/GLzi2jcg/file.html Edytowane 18 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 18 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Ty głupiego udajesz, albo nim jesteś :>, Zabijasz mnie z respa z awp gościu, po czym lecisz koło anarchi i klikasz 2 bo pod 2 jest AKA, i co ty myślałeś że nie skumam że zmieniłeś na inną broń, robisz tak typie nie jeden raz, jesteś śmieszny dzieciaku Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabujca2005 Opublikowano 18 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 3 minuty temu, Błaszczyk napisał: Ty głupiego udajesz, albo nim jesteś :>, Zabijasz mnie z respa z awp gościu, po czym lecisz koło anarchi i klikasz 2 bo pod 2 jest AKA, i co ty myślałeś że nie skumam że zmieniłeś na inną broń, robisz tak typie nie jeden raz, jesteś śmieszny dzieciaku Pokaż na demie którego nawet przed tą śmieszną wypowiedzią nie odpalileś, gdzie i kiedy takie coś mialo miejsce. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 18 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 12:57 - Gracz Killer miał awp potem zmienił broń "na respie". (Brak bugowania vipa/svipa) 14:23 - To samo / Brak bugowania vipa/svipa 15:38 - Zabił przeciwnika "zmienił broń na respie" (brak bugowania vipa/svipa) 17:46 - Zabił przeciwnika "zmienił broń na respie" (brak bugowania vipa/svipa) 19:15 - To samo. Po mojej Analizie gracz podejrzany "Kill3r_PL" nie bugował vipa/svipa. @ Meluś 3 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi