VIP CLYDE Opublikowano 19 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witojcie, przychodzę z propozycją zwiększenia dziennego limitu pkt reputacji. Dlaczego? Ponieważ same artykuły redakcji to 4-5 pkt rep, by wynagrodzić ich prace.. a gdzie jeszcze jakaś reakcja na odpowiedzi w tych tematach.. Urodziny użytkowników to samo. Albo też by reakcja była darmowa i nie naliczała pkt, a osobno dodać przycisk reputacji Takie reakcje to fajna interakcja z innymi użytkownikami 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 10 dla mnie pkt reputacji do oddania jest sluszne zwiekszenie tej liczby spowoduje spam moim zdaniem 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Temat byl poruszany wiele razy, 10 to wystarczajaca liczba przyznawanej reputacji dziennie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) U mnie ten limit oscyuluje w okolicy 3-10 /6-10. Może raz odkąd tutaj jestem zdarzyła się sytuacja, że zabrakło mi możliwości dodania komuś pkt reputacji (bodajże jak powstał jakiś temat z informacjami). Ale na pewno duży wpływ ma też czas spędzany na forum. Jak ktoś lubi, że tak powiem chomikować każdy temat czytać/lub wypowiadać się, to wiadomo, że tych punktów rozdaję się ludziom więcej i zawsze ich braknie. Dla mnie te punkty reputacji tak naprawdę nic nie znaczą równie dobrze mogło by ich nie być. Pamiętajmy, że to tylko cyfra przy użytkowniku i nic ona nie znaczy, ale wiadomo zawsze to jakieś urozmaicenie jak chodzi o forum . Edytowane 19 Października 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Moim zdaniem to wystarczająca ilość, z resztą temat reputacji był poruszany wiele razy i zawsze zostawano przy 10 punktach. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 W dniu 19.10.2021 o 20:28, OroKoroner napisał: Redaktorom chyba zwiększono limit z tego co pamiętam - coś kiedyś powstał taki temacik (jak się mylę to sory). Moderatorzy, J@ chyba też mają Premium (jeśli jestem w błędzie to poprawcie mnie). Masz całkowitą rację _________________________________________ Co do propozycji: Temat był wielokrotnie poruszany i kończył się odrzuceniem propozycji (tak pewnie będzie i w tym przypadku). Dla mnie osobiście limit 10 pkt reputacji faktycznie jest trochę mały, jeśli ktoś bierze czynny udział w redakcji i nagradza tym redaktorów, czy również oddaje reputację osobom z trafnymi według tej osoby propozycji itp. Z drugiej strony nie można dać tego limitu zbyt wysoko (większe prawdopodobieństwo plusowania się nawzajem), wcześniejsza propozycja była jak się nie mylę o podniesienie limitu do 20 pkt, co już jest dosyć sporą ilością jak na jeden dzień. Można spróbować z podniesieniem dziennej reputacji do 15, tak jak wyżej napisał Oro. Również też po coś jest VIP i Premium do kupienia, które nie posiadają tych limitów. 2 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Myślę ze tez można by zwiększyć limit do 15 tak jak napisał wyżej fluxx. Patrząc chociażby na redakcje, codziennie pojawia się co najmniej 6 tematów. Osoba która polubi posty, ma już wykorzystane ponad połowę limitu, a gdzie jeszcze reputacja na inne tematy? Myślę ze można spróbować z dziennym limitem 15. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 21 godzin temu, fluxx napisał: Temat był wielokrotnie poruszany i kończył się odrzuceniem propozycji (tak pewnie będzie i w tym przypadku) Z tego co pamiętam to chyba druga propozycja. Również dodałbym te +5 limitu użytkownikom, w dziale redakcji jako tako jest ruch, są również inne działy gdzie ludzie rozdają reputacje, a 10 na obecną chwile to troszeczkę za mało. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi